چند دوره قرص خوردید باردار شدید و چ قرصایی زودتر باردار شدین چ کارهایی انجام دادین برای بارداری زودتر من تنبلی دارم این ماه زیر نظر دکترم امیدوارم خدا به کسایی که چشم انتظارن یک نگاه بندازه من یک سقط ۱۸هقته داشتم خیلی غمگینم ولی امیدوار و چشم انتظار ..... خدایا این ماه ناامیدم نکن چی میشه ماه بعدی تاپیک بزنم بگم باردارم خوشحالم و تاپیک بعدی به دنیا اومدن بچم باشه. الان بچه قشنگم باید به دنیا میومد ۲۲شهریور وقت اومدنش بود حیف 😭💔❤️🩹میشه برام دعا کنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اخه تخمک گزاری داشتم .شوهرمم ازمایشش سالم بود ولی باردار نمیشدم .. احتمالا گرفتگی لوله رحم بوده باز شده ..عکس رنگی رحم رو یجورایی پاکسازی میکنه انگار. باعث باز شدن چسبندگی و....میشه . ولی شما که تنبلی تخمدان داری به دارو خووب جواب میده. باردار میشی انشالا نگران نباش