2777
2789

هر موقع یاد این خاطرات میفتم ناخود آگاه لبخند میزنم 

رفته بودیم خواستگاری برای برادرم یه خانواده ثروتمند و با کلاس و با شخصیت 

اول جلسه که همه به هم نگاه میکردن تا یخا باز بشه کسی صحبت نمیکرد 

بعد یه مدت خواهر عروس با دمپایی پاشنه دار با سینی چای اومد فکر کنین فاصله آشپزخونه تا قسمت پذیرایی خونه که ما نشسته بودیم زیاد بود اومد چای رو تعارف کرد آخرین لحظه که خواست برگرده دمپاییش از پاش درومد 

دمپایی رو پاش نکرد دمپایی همونجا موندهمونطوری لنگ لنگون رفت تا آشپزخونه😆😆😆😆😆😆 😂😂😂😂

تصور کردین؟؟🤣🤣🤣🤣

نمیدونم هول شد یا چی

خیلیا فقط جلوی خندشونو گرفته بودن 

ولی جو درست شد با این حرکت خواهر عروس😍😍😍

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

شما هم تعریف کنید

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو کار نهالم یعنی درخت وباغ به بار همکارم داشت مشاوره می‌داد منم فاکتور می‌نوشتم برگشت گفت خانم فلانی گفتم بله گفت خزنده چیه گفتم مار مارمولک دیدم یه سیلی محکم زد صورتش به مشتری گفت خاک به سروم مو درخت مارمولک نداریم به شما بدیم(لهجه مشهدی)نگو بنده خدا مشتری اصفهانی بوده به درخت های رونده خزنده می‌گفتند طرف ۳بار زنگ زد از شدت خنده نتونست حرف بزنه تلفن و قطع میکرد

یه بارم توی خیابون در ماشین رو هر چی میکشیدم در باز نمیشد یه پسر املاکی بود با دوستاش داشتن میخندیدن 

منم گفتم وا چه بی شخصیتن نیششونو باز کردن بچه های منو یعنی تو ماشین نمیبینن !!😒😒😒

ماشینم دودی بود ماشین اون پسر هم دودی بود 

یهو پسره گفت کنده نمیشه نه؟ 

گفتم بله؟

گفت درو میگم 

یهو متوجه سوتیم شدم

شاید باورتون نشه انقدر خنگم از ماشبن پیاده شدم دوباره رفتم شیرینی فروشی و باز میخواستم برگردم رفتم سراغ اون ماشین!!🥶🥶🥶

خداروشکر اون اقایون نبودن وگرنه فکر میکردن سارقی چیزی هستم

تو پمپ بنزین از ماشین خودم پیاده شدمنمی دونم چه اتفاقی افتاد تو مغزم یه ماشین رفتم عقب و سعی می کرد ...

ای وااایییی خیلی بده قبول دارم 

من تو کار نهالم یعنی درخت وباغ به بار همکارم داشت مشاوره می‌داد منم فاکتور می‌نوشتم برگشت گفت خانم ف ...

☺️☺️