2777
2789

چند روزه میگم انگشترم شله بدیم چسب بزنن میگه خودمون چسب یک دو سه میزنیم🤦🏻‍♀️یبار ی ذره زدیم بعد دادیم طلافروشی اونم بکنن چسب خودشونو بزنن 

سراین بحثمون شد میگه یعنی تو به من میگی کاری بلد نیستی بدیم بیرون انجام بدن😐😐میگم چ ربطی داره 😕هیچکدومو نمیخوام اصلا 

چ‌روحیه حساسی داره،ولی جدی مگ همون چسب 1,2,3نیس واس طلافروشیا

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نامزدت دوس داره تو بهش اعتماد کنی و اینجوری حس قدرت میکنه. تو هم میخوای کارها اونجوری که خودت دوس داری، پیش بره. اینجا مثلا میتونستی یه سیاست ریز بزنی که هم اون کیف کنه هم تو به خواسته ات برسی. اولن کاری که میخوای بیرون انجام بدی، اصلا بهش نگو. خودت برو انجام بده بعد بگو فلان کارو انجام دادم. بعدم وقتی دیدی خودش دلش میخواد درستش کنه، قربون صدقش برو بگو مرد من همه چیزو بلده قربونش برم. اما تو تجهیزات کافی رو نداری، اگه داشتی، خیلی بهتر میشد. اینجوری میفهمه که به تو به اون اعتماد داری که بلده، فقط چون ابزار‌شو نداره، نمیشه. 

مرحله بعدی اگه دیدی زیادی اصرار میکنه، یکم بیخیال شو تا کارشو انجام بده. اگه درست کرد که هیچ. اگه گند زد، بذار خودش با گند خودش مواجه بشه و خودش یه فکری به حالش بکنه. تو فقط بشین کنار و تماشا کن مثل ملکه ها