2777
2789
عنوان

جاری سمج

143 بازدید | 11 پست

سلام شوهر وبرادر شوهر م با هم رفتن سر کار یه شهر دیگه یه ماهه جاریم از اون موقع شب ها مییاد خونه من می خوابه می گه تنهایی می ترسم منم بچه هام اونو می بینن وحشی می شن چن باز ناچار شدم بچه رو به خاطرش بزنم تا آروم شه بعد بچه ها روزا به خاطر اون از راه پله ها هی بالا وپایین می رن نگرون می شم هی عادت کردن برن خونه اون خودمم راحت نییتم تو خونه چطوری بهش بگم نیاد با رفتار نارضایتیم رو نشون می دم نمی ره چه کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

می گه اونجا رو دوس ندارم مادر شوهرم هم قبول نمی کنه بخوابه پیشش می گه بزار پیش تو بمونه دیواری کوتاه ...

وا مگه میشه خونه مادرش که راحتر باید باشه !!نکنه با مادرشوهرت نقشه کشیدن ببینن چه خبره خونت برن بشینن چرت و پرت پشتت خرف زدن !!دقت کن شبا تو برو خونه مادرت بگو خونه مادرم میرم نیستم خونه شبا یاد بگیره نیاد

[QUOTE=395440053]وا مگه میشه خونه مادرش که راحتر باید باشه !!نکنه با مادرشوهرت نقشه کشیدن ببینن چه خبره خونت برن بشین ...[/QUOTE

والا مشکوک می زنه نه من چیز پنهون از کسی ندارم اما این سابقه خیانت داره گرفتارش شدم شاید با گوشی چیزی می حرفه نمی خواد مادرش اینا بفهمن 

مادر منم پیره با داداش ام اینا زندگی می کنه معذبم نمی تونم برم خدا مادر شوهرمو لعنت کنه وظیفه ی اونو انداخته گردن من به نظرت چون رو در رو روم نمیشه فردا زنگ بزنم بگم بچه ها اذیت می شن یه فکری به حال خودت بکن یا زشته؟

مادر منم پیره با داداش ام اینا زندگی می کنه معذبم نمی تونم برم خدا مادر شوهرمو لعنت کنه وظیفه ی اونو ...

من باشم اینو نمیگم

میگم خواهرشوهر دوستم هرشب خونه دوستمه 

دوستم از دستش خسته ست لعنتی مثل کنه میمونه 

بلد بگو خب بچه های دوستم اذیت میکنن 

نمیدونم چرا خواهرشوهرش نمیفهمه 

خب زن گنده برو خونت 

بعد بگو خواهرشوهره خجالت نمیکشه میگه خونه سوسک داره 

آسایش رو از دوستم گرفته

من باشم اینو نمیگممیگم خواهرشوهر دوستم هرشب خونه دوستمه دوستم از دستش خسته ست لعنتی مثل کنه میمونه ب ...

عزیزم غیر مستقیم فایده نداره عین کنه اس هر چی می گم فایده نداره  باید مستقیم بگم اونم روم نمی شه تصمیم گرفته به هر قیمتی بمونه اینجا

عزیزم غیر مستقیم فایده نداره عین کنه اس هر چی می گم فایده نداره باید مستقیم بگم اونم روم نمی شه تصم ...

خب پس تو بگو امشب من میام خونه تو 

با بچه برو اذیت کن صبح برگرد 

فردا هم تو زودتر بگو ما میایم 

اگر ببینه تو هم میای دیگه نمیاد 

خب پس تو بگو امشب من میام خونه تو با بچه برو اذیت کن صبح برگرد فردا هم تو زودتر بگو ما میایم اگر ببی ...

می گه ببین بجه هات خونه مو به هم ریختن یا درو با نمی کنه اما خودش می یاد می خوابه دخترمو دیروز چن بار فرستادم درو براش وانکرد حالا بدبختی اینجاس هر موقع شوهر می ره سرکار ساعت دوازده شب لحاف به دس درخونمونه منم عین احمق هذ توانایی نه گفتن ندارم به نظرت زنگ بزنم بهش بگم نیا زشت نیس بگم بچه ها اذیت می شن خودم اذیت می شم ؟ واضح بگم 

می گه ببین بجه هات خونه مو به هم ریختن یا درو با نمی کنه اما خودش می یاد می خوابه دخترمو دیروز چن با ...

نه نگو زشته 

تو ۱۱ برو خونش بخواب قبل اینکه بیاد 

هرچی گفت 

تو هم با خنده بگو ای بابا تو همش میامدی من چیزی نمیگفتم تو نتونستی تحمل کنی 

باشه هر کس خونه خودش بخوابه 

بذار اون نتونه بگه تو راهش ندادی