2777
2789

لطفا گزارشم نزنید دوس دارم یکی باشه حرف بزنم به هشکی نمیتونم بگم💔من برادخواندم خودش مصرف میکرد یه مدت سر همین با ولگردای معتاد خیابون صحبت میکرده برگشته طرف بهش گفته من مامانتو خواهرتو میشناسم تنها گیرش بیارم بهش ت.ج.ا.و.ز میکنم خونمونم میشناسه چن کوچه بالاتر از محلمون پلاسه همیشا اینم براش مهم نیس اومد خونه بهم گفت اینو خیلی حس بدی دارم غذاهم نمیتونم بخورم من هیچکسو ندارم و بیشتر وقتا تنها میرم بیرون نمیخام یکی بیوفته دنبالم اذیتم کنه وقتی سرم تو کار خودمه با هیشکی کار ندارم گناهم چیه بخاطر اون مریض باید پشت سرمن اینطوری حرف بزنه یکی پلیس فتا هم بدون مدرک پیگیری نمیکنه بیشتر وقتا به این فکر میکنم فرار کنم تنها زندگی کنم ولی عذاب نکشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درست نخوندم متنتو ..‌ولی اگه این موضوع به‌پدر ، داداشت یا داییت عموت بزرگترت نگی به بشریت خیانت میکنی

ت.جاوز‌مگه تهدید شوخی هست که توهم سکوت کنی؟

برام ی صلوات میفرستی؟ خدا خیرت بده🌹

درست نخوندم متنتو ..‌ولی اگه این موضوع به‌پدر ، داداشت یا داییت عموت بزرگترت نگی به بشریت خیانت میکن ...

هیچکدومشو ندارم یه مامان دارم که اون باعث شده اتفاقا هم بیکس بشم هم آبرومو ببره

هیچکدومشو ندارم یه مامان دارم که اون باعث شده اتفاقا هم بیکس بشم هم آبرومو ببره

خب باید شکایت کنی از چی‌مترسی؟ بخاطر خودت و‌مامانت هم که شده زنگ بزن به پلیس و بگو

یا همین الان زنگ‌بزن ۱۲۳۴ یکم طول میکشه جواب بدن مشاور خانواده اس بگی تهدید شدم خیلی کمکت میکنن

برام ی صلوات میفرستی؟ خدا خیرت بده🌹

نترس فقط یه تهدید ساده بوده اونم تو نعشگی. فقط تو بیشتر خواست به خودت باشع

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤
حالا خیلی حرف یه معتادو جدی نگیر اون مفنگی زورش کجا بود

نمیگیرم نمیتونه کاری بکنه ولی میتونه بیوفته دنبالم من صبحا تو تاریک میرم دانشگاه شب دیر برمیگردم خونه همه جا خلوت خلوت

آدمای خراب زیادی این اطراف هستن تنها اون نیس