2777
2789
عنوان

اونایی که ارتودنسی کردن

199 بازدید | 26 پست

ارتودنسی پسرمو دراوردیم امروز و از شت دندوناش یه سیم گذاشتن و برای اون ۱۶ تومن گرفتن.ولی قالب گیری نکرد دکترش و چیز دیکه ای نداد.فکر میکردم ارتودنسی متحرک بخواد بده.

یعنی اون ۱۶تونن رو فقط واسه سیم پشت دندوناش گرفت؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط برای سیم پشت دندون؟چیز دیگه ای نداد دکترتون؟

از دو تا فک بالا و پایین سیم انداخت. چرا ی پلاک شفاف داد او جدا ۱.۵ تومن شد ک کلا اشتباه درست کرده بود و ضرر زد بهم

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

یعنی علاوه بر هزینه ارتودنسی ؟؟؟؟  من ۲۵ سال پیش ارتودنسی کردم آخر که پلاک متحرک داد دیگه پولی نگرفت پسرم یک سال پیش ارتودنسی انجام داده ۶۰ میلیون شد یعنی به جز این بازم پول می گیرم 🥴

از دو تا فک بالا و پایین سیم انداخت. چرا ی پلاک شفاف داد او جدا ۱.۵ تومن شد ک کلا اشتباه درست کرده ب ...

اره منم منتظر بووم اونو بده.ولی نداد.

یعنی ازون استفاده نکردی؟ دندونات از ردیفی درنیومد پس؟

یعنی علاوه بر هزینه ارتودنسی ؟؟؟؟ من ۲۵ سال پیش ارتودنسی کردم آخر که پلاک متحرک داد دیگه پولی نگرفت ...

بله اسمش رتینر ثابته میذارن با چسب پشت دندونا تا ۱۰ سال ۱۵ سال بعد درش میارن

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
یعنی علاوه بر هزینه ارتودنسی ؟؟؟؟ من ۲۵ سال پیش ارتودنسی کردم آخر که پلاک متحرک داد دیگه پولی نگرفت ...

اره پارسال ۷۰ گرفت.الان که خواست برداره دوباره گفت ۱۶ تومن بدین و فقط یه سیم انداخت پشت دندون

اره منم منتظر بووم اونو بده.ولی نداد.یعنی ازون استفاده نکردی؟ دندونات از ردیفی درنیومد پس؟

نه، فقط ی بار رتنیر شل سده بود بین دندونام ی کم فاصله اعتاد سریع رفتم درستش کردم

بله اسمش رتینر ثابته میذارن با چسب پشت دندونا تا ۱۰ سال ۱۵ سال بعد درش میارن

تازه به پسرم گفت سیبو اینا گاز نزن و خیلی مراقبش باش.

ولی پلاک شفاف رو نداد گفت بعدا شاید بدم چون هزینش زیاد میشه فعلا ندادم🫤

تازه به پسرم گفت سیبو اینا گاز نزن و خیلی مراقبش باش.ولی پلاک شفاف رو نداد گفت بعدا شاید بدم چون هزی ...

😐 عجب وقتی نیاز باشه باید بده خب اگر گرونه قسطی بگیره  پولش رو میمیره؟ 

اره پارسال ۷۰ گرفت.الان که خواست برداره دوباره گفت ۱۶ تومن بدین و فقط یه سیم انداخت پشت دندون

ای بابا چقدر زیاد اینو نمی دونستم  پسر شما یک سال براش کافی بود ؟ پسر منم الان دقیقا یکسال شده ظاهر دندوناشم خوبه دکترش فعلا چیزی نگفته