2777
2789
عنوان

استرس و پشیمونی دارم

146 بازدید | 12 پست

تو انتخاب رشته بعداز کاردرمانی روزانه گفتار درمانی روزانه زدم بعد کاردرمانی شهریه پرداز، الان پشیمونم بنظرم باید کاردرمانی شهریه پرداز رو بالای گفتار درمانی روزانه میزدم، برا شهریه دادن مشکلی نداشتم ولی ترجیح میدادم زیر منت پدر و مادر واسه شهریه نباشم، بنظرتون کاردرمانی خیلی بهتر از گفتار درمانیه؟ خیلی ضرر میکنم اگه گفتار درمانی روزانه قبول شم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهریش چجوریع ؟منم بگم خواهر زادم بره چن رشته پولسازیع

کدومش؟ بین ۲۰ تا ۳۰ اینجوری که فهمیدم،بستگی به دانشگاهش هم داره تهران بیشتره، البته تعداد کمی از شهرا دارنشون و هزینه راه دور و خوابگاه رو هم در نظر بگیرین، رتبه‌ی نسبتا خوب هم میخواد

کدومش؟ بین ۲۰ تا ۳۰ اینجوری که فهمیدم،بستگی به دانشگاهش هم داره تهران بیشتره، البته تعداد کمی از شهر ...

ترمی سی خوبه که الان سی تومن اصلا پولی نیس اتفاقا تو ایران بنظرم تنها چیزی که گرون نیست زیاد همین شهریه دانشگاس .رتبت چند شده 

ترمی سی خوبه که الان سی تومن اصلا پولی نیس اتفاقا تو ایران بنظرم تنها چیزی که گرون نیست زیاد همین شه ...

بله شهریه‌ش اونقدر زیاد نیست ولی من ترجیح میدادم از مامان و بابام کمک نگیرم برای شهریه،رتبه‌م یازده هزار شده، رتبه‌ی در حد پرستاری و اتاق عمل و اینا میخواد ، نه اونقدر خوب نه اونقدر بد 

بله شهریه‌ش اونقدر زیاد نیست ولی من ترجیح میدادم از مامان و بابام کمک نگیرم برای شهریه،رتبه‌م یازده ...

موفق باشی عزیزم.ولی حتما گفتار و کار رو بزن چن‌بهتراز پرستاری و..