سلامممم1111 مدیر عضویت: 1404/06/18 تعداد پست: 776 عنوان آخ ددم وای | مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 15 پست ظهری ناهار با من بود ماکارونی پختمبوی روغنش پر شد دماغم خودم نتونستم بخورم حالا الان یادم افتاد ته دیگش سیب زمینی بووووووووود برم ببینم چیزی مونده یا نه You say you wanted more, what are you waiting for? I'm not running from you ... Come ! break me down, burry me burry me , Im not finished with you 1404/06/25 | 22:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سلامممم1111 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/18 تعداد پست: 776 اینایی که میگین یعنی چی بیا ادامه دعوا رو برین من تو دلم مونده 🤣🤣🤣🤣هیچ میگفتن منم بیام ماکارونی بخورم منم میکفتم بیاید سالاد و نوشابه هم هست You say you wanted more, what are you waiting for? I'm not running from you ... Come ! break me down, burry me burry me , Im not finished with you
سلامممم1111 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/18 تعداد پست: 776 جان سان منیم جانمسان . عزیزیم دانش ترک جماعت شیرین دانشار قوربان اولوم یاخچی لوخ سیردن ده . چوخ ذوق الدیم بو محبتینن دانشدیز منن You say you wanted more, what are you waiting for? I'm not running from you ... Come ! break me down, burry me burry me , Im not finished with you