2777
2789

نمیدونم چجوری بقیه هر ویمیگن شوهرشون نیگن چشم عزیزم و به حرفشونن حالا من تا یه چیزی میخوام میگه حالا بعدا..پول ندارم... نمیشه.. نرو ..‌‌ فلان 😐 مثلا میخوام لباس بدوزم میگه بدون هماهنگی من کاری نکن مدل و بده منم ببینم 

نمیزاره تا دم در برم 

اوایلش همیشه شیرینه تو زندگی میای همه چی تلخ میشه یا نه من واقعا شانس نداشتم

تنبل نیستم اما در مصرف انرژیم صرفه جویی میکنم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم اینطوریه 

یه بار نشده یه چیزی بگم همون اول بگه باشه یا میگه نه یا میگه حالا ببینم چی میشه 

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

شوهر منم اینطوریه یه بار نشده یه چیزی بگم همون اول بگه باشه یا میگه نه یا میگه حالا ببینم چی میشه

شوهرای بقیه چرا اینجوری نیستن

مهندسیه معکوس روش بزن 

مثلا قبل از اینکه اون بگه خودت نشونش بده انگار اویزونش بشو ک بهت بگه بسه!!!! معکوس رفتار الانت رفتار کن! 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

شوهر منم اینطوریه یه بار نشده یه چیزی بگم همون اول بگه باشه یا میگه نه یا میگه حالا ببینم چی میشه

من همیشه پاییز زمستون سرما میخورم اینبار گفتم برم واکسن انفولانزا بزنم چند بار گفتم هی میگه ببینم چی میشه خب دیر بشه من مریض میشم دیگه بچمم مریضی میگیره 

شوهرای بقیه چرا اینجوری نیستن

دیگه هر مردی یه اخلاقی داره دیگه 

شوهر من پسر عمومه کلا مردای فامیل ما اینطوری ان

بعضی وقتا میگم بهشون نصف عمرم با ببینم چی میشه بابام گذشت نصفشم با ببینم چی میشه شوهرم 😐😂

من همیشه پاییز زمستون سرما میخورم اینبار گفتم برم واکسن انفولانزا بزنم چند بار گفتم هی میگه ببینم چی ...

منم میگم تا بچم به دنیا نیومده بریم بانک کارتمو درست کنم هی میندازه یه روز دیگه خسته شدم 

دیگه هر مردی یه اخلاقی داره دیگه شوهر من پسر عمومه کلا مردای فامیل ما اینطوری انبعضی وقتا میگم بهشون ...

بعضی اوقات پشیمونم از ازدواج کردن میگم کاش مجرد بودم ولی مجردیمم خوب نبود کلا بخت من سیاهه دخترای فامیلمون یه ازدواجایی کردن بیا و ببین 

بعضی اوقات پشیمونم از ازدواج کردن میگم کاش مجرد بودم ولی مجردیمم خوب نبود کلا بخت من سیاهه دخترای فا ...

عزیزم 💔اینجوری نگو ایشالا عاقبت به خیر بشی