2777
2789
عنوان

آزمون نازک دوزی دارم بیاین لطفا

132 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها من فردا صب‌ آزمون  کتبی نازک دوزی دارم 

کتاب هیچی نخوندم 😁 فقط دو فصل خوندم 

یه سایتی‌ هس به اسم عصر نخبگان اونجا تست میزنم خوبه یاد میگیرم‌ یه چیزایی بهتر از کتاب خوندنه‌ به نظرتون‌ قبول میشم؟

کسی امتحان داده چجوری قبول شدین؟

چن تا سواله؟ 

من آزمون دیدم بیشتر درباره مدل یقه ها و برش پارچه و انواع نخ مناسب برا پارچه ها بود برا یکی از دوستام کلا درباره برش پارچه و دوخت چادر و دامن کلوش بود برا یکی دیگه از دوستام کلا درباره الگوسازی بود... تنها سوالی که برا هممون اومده بود هم این بود که چرخا به چند دسته تقسیم میشن😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب و بخونم؟با تست قبول نمیشم؟تستاش همون از فنی حرفه ایه‌ تو آزمون های قبلی

نمیدونم چه مدل تستی منظورته... چون خودم سال ۴۰۱ آزمون دادم یه سایتی بود حدودا ۳۰ تا سوال انلاین تستی میداد تهشم نمره میزاشت و اصلا بدردم نخورد ولی شاید این آزمونی که داری میگی کمکت کنه

چقد پراکندهههه‌ استرس گرفنم

وایی نهه چه استرسی🥲🥲

اگه سر کلاسا حرفهای استادتو یاد گرفته باشی نصف سوالا برات عین اب خوردنه مثلا فرمول یقه شکاریو بلد باشی یا فرمول دامن کلوشا...