2777
2789

رفتم ان تی اما جنسیت بهم نگفتن پاهاش بسته بود سفت

خودم حدس زدم دخمل نااازه ک‌پاهاشو بسته ( طبق چیزی ک بقیه میگن)

سوزن نخ یکی بهم گف انجام داد دختر‌نبود 

چندبار زدم

حالا منن دل تو دلم نیست برا جنسیت

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(میشه یه صلوات برای رسیدن به آرزوم بفرستی؟!)✨دوستت دارم عشقِ بی پایان من❤️خدایا شکرت که گل پسرم سالمه🩵👼🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شبا خوابیدنی اکثرا تمایل داری پهلوی راست میخوابی یا چپ؟؟

والا دست خودم باشه راست اما چون میگن چپ خوبه چپ میخوابم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(میشه یه صلوات برای رسیدن به آرزوم بفرستی؟!)✨دوستت دارم عشقِ بی پایان من❤️خدایا شکرت که گل پسرم سالمه🩵👼🏻

واس ما اشتباه دراومد

عه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاشکی یه چیز باحال اینجوری هم بود برا اینکه بفهمیم با شخص مورد نظر ازدواج میکنیم یا نه

خخخ 🤣🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاشکی یه چیز باحال اینجوری هم بود برا اینکه بفهمیم با شخص مورد نظر ازدواج میکنیم یا نه

اینومن میتونم بگم‌تاپیک اخرم بخون

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

واسه من ۳ تا در اومد دوتا پسر یه دختر دوتا پسرشو درست گفت سومیو بی خود گفت من که نمیخوام دیگه

خخخ عزیزم😂😂😂خداجفظشون کنه واست

واسه من دوتا پسر میاد دیگع حرکت نمیکنه

اما ان تی دکترم چیزی نگفت اون دستیارش گف شاید دختر باشه ک پاظ بست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خخ نشد که . خودت راست دوسداری ولی چپ میخوابی. سخت شد حدس... ان شالله همون جنسیت که دوسداری صحیح و سا ...

چپ میخوابم کل شبو خیلی کم راست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یاد یک خاطره از حودم افتادم 

یک بنده خدایی بار دار بود و یک دختر داشت اصلا دیگهدختر نمی خواست 

من نادون یک نوجوان ۱۴ یا ۱۵ ساله بودم براش قیچی و چاقو بردم دستش را گذاشت رو قیچی 

با غیض گفت راحت شدی فضول خانم 

هنوز ازمن کینه داره 

جالبه اون بچه ازدواج کرد و خوشبخت هم شد و حالا خودش بچه دار نمیشه

هنوز مامانش از من کینه دارد