2777
2789
عنوان

تا حالا موجود ماورایی دیدین

126 بازدید | 11 پست

الان یادم افتاد گفتم تا هنوز لامپ هاتونو خاموش نکردین تعریف کنم.. البته اول بگم که مال من ترسناک نیست ولی اگه فکر میکنین ممکنه بترسید نخونید⛔️ اون قضیه هه برای خیلی وقت پیشه ، ۵ سالم بود (از کجا سنم رو یادمه، چون همون موقع مامانم برای پیش دبستانیم داشت فرم مدرسه میدوخت) 

تازگیا شنیدم موجودات ماورایی بین چارچوب در و کنج دیوار ها هستن نمیدونم واقعیت داره یا نه الان یهویی یادم اومد همش فکر میکنم اخه اون زنه چیشد هیچ ازاری ام نداشت اگه کاری نداشت اصلا چرا اومد ، هنوزم اینجاست یا نه 🤕

آقا من کلا تا ۱۲ و ۱۳ سالگی تو اتاق پیش مامانو بابام میخوابیدم  ۵ ساله که بودم یه شبی که همه خوابیدن من ناخودآگاه پاشدم رفتم تو هال، بدون اینکه صدایی بشنوم یا چیزی ببینم 

با اینکه همه جا هم تاریک بود اما دیدم وسط دَر حموم یه زنه غریبه نشسته🤐

نه ببین! حتما یچیزی میدونم که میگم دیگه..👀🔪

زنه نسبتا چاق بود سنشم حول و حوش ۵۰ تا ۵۴ میخورد، جلوی موهاش یکم سفید شده بودن پوستشم گندمی بود و گونه هاشم یکم شل و افتاده شده بود بخاطر سنش. 

ولی کاریم نداشت یعنی منو دید همونطور نشسته بود فقط نگاه میکرد 

من نمیدونم با کدوم عقلی رفتم جلوش بهش گفتم بلند شو میخوام در رو ببندم🤦🏼‍♀️یعنی واقعا بعضی وقتا که یادم میاد به خودم فحش میدم میگم احمق عقب مونده بجای اینکه بگی تو کی هستی چی میخوای تو خونمون در اومدی گفتی میخوام در حموم ببندم از اینجا پاشو ؟؟؟

زنه هم بلند نشد، گفت اگه میتونی در رو ببند 

منم چون این جلوی در نشسته بود دستم به دستگیره در نمیرسید ، زیر در رو گرفتم که ببندمش ولی زورم نمیرسید خسته شدم بعد دیدم خندید بهم 

منم بهش گفتم خب منم اگر بشینم جلوی در ، تو نمیتونی در رو ببندی 

اونوقت دیدم وایستاد که من بشینم سر جاش ، وقتی نشستم با اینکه زیاد فشار نیورد ولی کمرم داشت نصف میشد بهش گفتم ولم کن کمرمو بریدی 

بعد گفت دیدی نتونستی 

منم دویدم رفتم مامانمو بیدار کردم بهش گفتم یه زنی اونجاست ولی مامانم نیومد که ببینه چیزی هست یا نه ، دستمو‌ گرفت گف بخواب صلوات بفرست (اونموقع نمیدونستم ولی الان که فکر میکنم میفهمم مامانم از ترس نرفت نگاه کنه) 

ولی خب چون باور نکردن دیگه برا کسی تعریف نکردم شما باور میکنید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تلاش خوبیه واسه پربازدیدی

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

منم یه شب تنها تو اتاق خواب خوابیدم بین خواب و بیداری دیدم یه آدم گوشه اتاقم وایساده و سرم کردم زیر پتو و کلی آیت الکرسی و صلوات خوندم صب شوهرم توحال خوابیده بود گفت دیشب بختک منو گرفته بود 😅😅

یبارم شوهرم چند روز ماموریت بود و من تنها خونه بودم و بدجوری سرماخورده بودم انقد که جون غذا پختن نداشتم

شب از بیحالی و تب حس کردم چهار نفر بالاسرم نشستن و غصمو میخورن ولی اصلن ازشون نترسیدم انقد دلم واشد دیدم اونجان و تنها نیستم، دوستم که از حالم باخبر بود و ازون آدماییه که انرژی و چاکرا سر درمیاره گفت برات نگهبان فرستاده بودم

منم یه شب تنها تو اتاق خواب خوابیدم بین خواب و بیداری دیدم یه آدم گوشه اتاقم وایساده و سرم کردم زیر ...

آره منم هیچوقت نترسیدم ازش عجیبه😶‍🌫️