الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شانس نداریم بخدا یه رفیق دارم مجازی آشنا شده تو یه گپ بودن پسره اینقدر با شخصیته و اینکه واسش کادو م ...
سراغ مجازی هرگز نرو. یکی از اقوام ما مجازی آشنا شد و بچه هم داره، شوهرش اصلا بهش اهمیت نمیده هرچند که پدر دختره خیلی ساپورت مالی شون میکرد از ماشین و خوئه گرفته تا خرج احتیاجات دخترش. بعد از حدود ده سال طلاق گرفتند
خب منکه ازدواج سنتی بدم میاد مجازی هم ک بده دور دورم بده کجا پس آشنا شم😭😂
بدون اجازه خانواده هرگز با پسری حرفای راجع به ازدواج نزن که 99 درصد پسرا بدلیل اینکه دخترمورد علاقه شون رو به خانواده شون معرفی نمیکنن کات میکنن. زیر نظر خانواده وگرنه نتیجه اش همین تنوع طلبی و گستاخی پسرا توی جامعه میشه. فکر کردی آقایون آشغالی که منو به خانواده شون معرفی کردن، از کجا بازیچه شدن که خط قرمز انتخاب من و امثال من شدن و از چشممون افتادن؟! رابطه پنهان عین خیانت قبل از آشنایی هست