2777
2789

دختر مردمو تو فشار نزارید

هی تند تند تند نصیحت نکید

سر تا پاشو بررسی نکنید

اونم آدمه بلده فقط شما نیستید که بلدید

رها کنید رها کنید  رها کنید 

یه بارم بگید 

بلد نیستم 

خودت بهتر بلدی 

ممنون شما برید خوش بگذره  در پناه خدا 

الکی تعارف میکنن میگن ما داریم میریم سفر شما هم بفرما الکی میگن شما بگو ممنونم شما برید خوش بگذره

لطفا این‌متنو تو گروه ها پخش کنید برسه به دست فرد مورد نظر😭

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دوست ندارم با مادرشوهرم اینا برم مسافرت،اما اوناهم گناه دارن ،شوهرمم تک پسره یه مادرو خواهر داره که پدرشوهرم زیاد جایی نمیبرشون

من خودم اصرار میکنم همسرم ببرشون مسافرت ولی خودم نمیرم باهاشون😁البته اونا هم هیچ وقت نمیگن به شوهرم که زنت هم بیار

منم دوست ندارم با مادرشوهرم اینا برم مسافرت،اما اوناهم گناه دارن ،شوهرمم تک پسره یه مادرو خواهر داره ...

والا ابنجوری راحتره یه بار شما رو ببره یهدبار مادرشو .تک‌پسری که پدرشم فوت کرده خیلی گناه داره هم باید هوای مادرشو داشته باشه هم زنشو .زنشم انگار هوو داره همه جا باید بادمادر شوهر بره

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
من با پسرش هم نمیتونم کنار بیام چه برسه به خودش منظور مادرشوهر مه.😂

حق گفتی

چو خدا بود پناهت،به دلت غصه نیاید'🌱.درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم❌️🙏🏻#یه_مینیمالیست با شلوار گل گلی🤣🎀✨️

نمیدونم از یه طرفدبهش حق میدم‌پسرشه کلی زحمتشو کشیده ولی چرا زحمت دختر مردمو که نکشیده چرا باید خودش هر جا دوست داره با کاروان بره تعارفم نکنه خبرم نده ولی بدو بدو با ما که سالی یه بار میریم بیاد ما حق نداریم ؟خدا شاهده مادر شوهرم بیشتر از ما توی سفره

والا ابنجوری راحتره یه بار شما رو ببره یهدبار مادرشو .تک‌پسری که پدرشم فوت کرده خیلی گناه داره هم با ...

پدرشوهر من فوت نکرده ولی کلا مسئولیت با همسرمه

مادرش هم خیلی بهش وابسته ست خیلی

منم دوست ندارم با مادرشوهرم اینا برم مسافرت،اما اوناهم گناه دارن ،شوهرمم تک پسره یه مادرو خواهر داره ...

همین خوبه .منم این کارومیکنم ولی مادرشوهرمن میگه زنت افاده داره با مانمیاد .طفلی همسرمم دیگه نمیره

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
همین خوبه .منم این کارومیکنم ولی مادرشوهرمن میگه زنت افاده داره با مانمیاد .طفلی همسرمم دیگه نمیره

به جا اینکه خودش جا باز کنه بکشه کنار شما رو رو کنار زده.منم چند سالی نرفتم خودم راحت بودم