اینجا کوتاه بیای تا اخر عمر دهنتو سرویس میکنه تو شاکی باش طلب کار باش جدی میگم بهت این دو روز دیگه بدتر میشه هر چی گفت جوابشو بده بگو مغز نداشتی کند ذهنی تا قیامت ازمون بدی ردی و فلان همه که بدرد دلسوزی نمیخورن
اینجا کوتاه بیای تا اخر عمر دهنتو سرویس میکنه تو شاکی باش طلب کار باش جدی میگم بهت این دو روز دیگه ب ...
اره خودمم دیدم همش ادامه میده دیگه رو ندادم بهش و جدی شدم ، گفتم بمنچه میخواستی قبول شی و... کلی حرف بارش کردم..گفتم ببخشید ازت تشکر کردم بابت زحمت هات.مثل اینکه زیادی تشکر کردم
اره کللللی برنامه چیده بود ب من و درس و پیشرفتم هم سرکوفت میزنه میگه دانشگاه آزاد خوندی و ... نمیفهم ...
به نظرم سر کوفت نمیزنه از سختی ازمون میگه و میخواد بگه تلاششو کرده ولی سخت بوده
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بعضی ها خودشیفتگی دارن. حالا من که همسر شما رو نمیشناسم ولی بگرد ببین نشانه های خودشیفتگی رو داره یا نه؟ اگه اینجوریه حتما از یک مشاور کمک بگیر. در برابر خودشیفته ها هرچی کوتاه تر بیای بیشتر اذیت میشی.