2777
2789
عنوان

به هرکی هرچی میدیم ظرفش رو پس نمیده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 38 پست
مامانم متاسفانه خیلی سخاوت بیجا داره،مثلا ماست که میده هرکی محلی،دیگه دبه اش رو نمیدن

ببین ممکنه دبه رو پس ندن واقعا .. دبه ست آخه درسته پول می‌دین براش ولی فک نکنم کسی پس بده .. ولی ظرفای دیگه آره حق دارید

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخواد چیزیم بزارن توش خود ظرفو پس بدن منت گذاشتن🤣🤣🤣یه بار خیرات برای خواهرم پخش کردیمبعد دو هفت ...

😂😂ما با ابکش سبزی دادیم بعد سه سال همسایه هرروز از ابکشه استفاده میکنه و میاد میگه خوبم نیست سوراخاش بزرگه 😐

نمیدن هی پشت گوش میندازن تا بشه یکسال و فراموش

بعد یک سال ک خودم آدم روش نمیشه بره بگیره خوب می‌دونی چیه ما هم قبلاً همین جوری بودیم ولی ظرف یک بار مصرف گرفتیم الان داخل اونا میکنیم میدیم بهتره دیگه هی دنبال ظرفت نمیگردی

😂😂ما با ابکش سبزی دادیم بعد سه سال همسایه هرروز از ابکشه استفاده میکنه و میاد میگه خوبم نیست سوراخ ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

یعنی گوه تو مغز نداشته همسایه ات 

لعنت به کجدان نداشته همسایه ات 

خاک تو سر خر همسایه ات

چقدر پرروعه نکبت🤣🤣🤣🤣🤣