2777
2789

مردم ظرف رو با ی چی داخلش پس میدن در عوض ما همون ظرف خودمونم میبرن،اش با جاش،ما ظرف،دبه و کلا هرچیزی ک بدیم دیگه نمیارن،انتظار جبران از کسی نداریم ولی کاش طرف و وسایب خودمونو پس بدن لااقل،بهشونم بگیم یا میگن قبلا دادیمش بت(دروغ)یا گم شده و نیست،یا کلا بیخیاال،تقصیر مامانمه انقد غذا و سایر سوغاتیا میده بقیه😐

دیگه اش با جاشه 

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                          به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                         به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                         به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                       به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

یا ندین یا تو یبار مصرف بدین.. اصلا ندین واقعا :/

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیخواد چیزیم بزارن توش خود ظرفو پس بدن منت گذاشتن🤣🤣🤣

یه بار خیرات برای خواهرم پخش کردیمبعد دو هفته مامانم به همسایه گفت ظرفمو پس بده با گله گفته عه فکر کردم ظرف خودمه میخوای بیارمش ؟

اگه چیزی دادی بهش بگو بی زحمت عزیزم ظرف رو میشه پس بدی یا چیزی که داخلش هست رو خالی کن بهم بده نیازش دارم یا قراره به چند نفر دیگه هم بدم ظرف کم دارم ممنون میشم بدیش

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲