2777
2789
عنوان

پسفردا عروسیمه چقدر استرس دارممم

424 بازدید | 18 پست

بچه ها چقدر عجیبه زندگی دونفره 

سخته و ترسنااااااک مخصوصابرای منوشوهرم که هردو ازدواج دوممونه 

واقعا سخته مدیریت کردن زندگی ماهام که دیگه راه برگشت نداریم خداخودش بسازه نگاش به زندگیامون باشه بخیر بگذره واقعا

هعی خدا 

کاش میشد سرنوشت ازسر نوشت ... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بجه هم دارین از ازدواج قبلیتون،؟

اره عزیزم من دارم خداروشکر همیشم پیشمه فقط حضانتش باپدرشه وگرنه بیشتر اینجا خونه بابامه اتاق و لوازمش کامل و مستقله و خونه منم چندتاکوچه اونورتره .کلا گردش و خریدش بامنه 

انشالله خوشبخت شی مبارک باشه 🫂💙

آرزو میکنم برات همیشه کل زندگیت پر از خوشحالی و خوشی . عشق باشه بهترینها رو از خدا میخوام برات عزیزم 🌸💖

فقط 48 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم

عزیزممم الهی که خوشبخت بشین😍

مشکلی پیش نمیاد گلم اگه هوای همو داشته باشید همو درک کنید دیگه جای نگرانی نیست ایشالله بهترینا برات اتفاق بیوفته🩷🩷🩷

آرامش، در میان لحظه‌های ساده پیدا می‌شود...✨️

اره عزیزم من دارم خداروشکر همیشم پیشمه فقط حضانتش باپدرشه وگرنه بیشتر اینجا خونه بابامه اتاق و لوازم ...

خب خداروشکر،فقط همسرت با بچت مشکلی نداره؟جسارتا خودتون درآمد هم دارین ؟چون شاید درآینده همسرتون نخواد از پولاش برا بچتون خرج کنین

امیدوارم توی تمومی مراحل زندگیت موفق باشی استرس ترس نگرانی و.... هیچی نداشته باشی به امید یه زندگی بهتر همه چیو شروع می‌کنی عزیزم انشالله که به هر چی که توی دلت هست برسی الهی آمین 🤲🏻🤍💐🌻

فقط 48 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم

خب خداروشکر،فقط همسرت با بچت مشکلی نداره؟جسارتا خودتون درآمد هم دارین ؟چون شاید درآینده همسرتون نخوا ...

دخترم کلا هزینه ایناش با پدرخودشه کارت بانکی داره همیشه همراهشه 

بابتی منم بشدت بهش میرسه چون خواهرم و داداشام همه پسر دارن مامان بابام دخترمنو خیییییییییلی میپرستن .

نه شوهرم مشکل نداره خداروشکر معمولیه رابطشون اروم و بی دردسر.

اونجوری که بگم قراره براش پدری کنه و خیییییلی صمیمی هستن نه ولی خوبن شکر