2777
2789
عنوان

حس تنهایی بدترین حس دنیا

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 33 پست
منو به عنوان یه اقوام ساده میشناسه اصلا حسمو نمیفهمه

برای منم همین بود با این تفاوت که اوایل میخواست ولی بخاطر حرفای مادرو خواهرش مث ی غریبه شد

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
افسردگی شدید دارم ومشکلات روان من گاهی میترسم حتی به انحراف کشیده بشم ، من اصلا از خونه بیرون نمیرما ...

منمدرحال درمان بودم اخرای درمان بودم اما با خبر خواستگارش بازم دارم برمیگردم به حالت قبل

این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای منم همین بود با این تفاوت که اوایل میخواست ولی بخاطر حرفای مادرو خواهرش مث ی غریبه شد

هعی💔

این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم 

اظطراب اجتماعی هم دارم 😂😂😂اصلا اعتماد به نفس ندارم کلا وضعم داغونه نمیدونم چطور از این باتلاق درب ...

راهش اینه که فقط بری بیرون از هرچیز مثبتی مثل بیرون رفتن که میترسی باید باهاش روبه رو بشی

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
دقیقا چیزی که منم دارم فکر کنم ریشه در کودکیمونه

میشه بیشتر توضیح بدی؟

الان به یه جایی رسیدم همش کمبود دارم به جای اینکه به فکر ایندم باشم همش به فکر بدست اوردن ارامشمم

آرامش چی هست اصلا