2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا دوست داشتم اون مقدار طلایی که دارم بفروشم روشم پول بذارم یه ماشین خوب بخرم از این اتوماتها

من دلم نمیاد بفروشم.

یه پارس کهنه داریم، گیر داده طلا بده یه فیدیلیتی بگیریم.

من اونا رو برای دخترام جمع کردم

من دلم نمیاد بفروشم.یه پارس کهنه داریم، گیر داده طلا بده یه فیدیلیتی بگیریم.من اونا رو برای دخترام ج ...

آره واقعا حیفه چون طلا برخلاف ماشین کهنه نمیشه از مد نمیوفته هر چند سال ازش بگذره ارزششو حفظ میکنه اما ماشین اینجوری نیست امروز مدل جدید خریدی فردا از مد میوفته و خراب میشه باید کلی پول بدی تعمیرش کنی و مخصوصا ماشینهای خارجی کلی پول قطعه هاشون میشه ...اگه پول باشه که آره آدم باهاش ماشین بخره عالیه ولی طلا و زمین نه...من که میخواستم اینکارو کنم بعد دیگه منصرف شدم  

آره واقعا حیفه چون طلا برخلاف ماشین کهنه نمیشه از مد نمیوفته هر چند سال ازش بگذره ارزششو حفظ میکنه ا ...

هر چی بهش میگم کوتاه نمیاد، دقیقا حرف شما، داشته باشی بله، آدم میخره ، بهترینش میخره.

فکر کن هر سال برای تعویض روغن بره، من سکته خواهم کرد.

طلاها رو من تیکه تیکه جمع کردم ، دو تا دختر دارم، فردا دانشگاه دارن، آینده دارن، اونم تو این اوضاع