2777
2789
عنوان

خواستگار واسم اومده پسری که باهاش دوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 24 پست

به اون پسرایی که اهل دوستین نمیشه خیلی اعتماد کرد چون مردا تنوع طلبن مخصوصاً که دنبال دوستی هم باشند و به هیچ صراطیم مستقیم نباشند‌. بازم خدا رو شکر سطح درک دخترامون بالا رفته سعی میکنند از این روابط آسیب زیادی نبینند.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا پسرا جدیدا اینجوری شدن قبلا بازم برا دختر میجنگیدن الان هیچی به هیچی

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤

یادمه باهم پارک بودیم  ی خانومه زنگ زد واسه اینکه آمار منو بده ب ی نفر واسه خواستگاری    بهش گفتم ماجرا رو  با اینکه ب من گفته بود قصد ازدواج ندارم ولی خوشش نیومد ک کسی از من خواستگاری کنه

اگ تو رو بخواد حتما ازینکه خواستگار بیاد ناراحت میشه خواستگارتو جدی بگیر اگ شرایطش خوبه ببین واکنشش چیه اگ واقعا براش مهم نبود ولش کن بی ادب رو

. تصور کن خواستگار جدیده اسمش امیر باشه و پسر خوبی باشه اونم توی این زمونه که خوب کم هست . بعد خواستگار  را به خاطر دوست پسرت رد کنی و بعد بازم خواستگار جدید بیاد احمد محمود علی و ....  ولی تو همش ببینی انگار اون خواستگار قبلی که اسمش امیر بود بهترین بود . بعد می فهمی اون دیگه اصلا ازدواج کرده و برای همیشه از دستش دادی ، و دوست پسرت هم یه روزی یه جایی گند کاراش در بیاد بفهمی از یه دختر دیگه خوشش اومده و با تو سرد شده و کم‌کم بهونه گیری می‌کنه توی رابطه و قهر و جدایی . دوست پسرت  می‌ره دنبال یار جدید . تو می مونی و ای کاش هایی که دور سرت می چرخه و دیگه دیره برای جبران . 

ببخش ترسناک گفتم ولی یک درصد احتمال بده راست بشه خدای نکرده . این همه داستان تلخ و دوری و جدایی که از دور و اطراف می شنویم همگی یروزی عشق آتشین بوده

اره قول داده بود قصدش جدیه این پسریم که باهاشم خانوادش پولدارن اگه بخواد به راحتی میتونه ازدواج کنه

منظورم همین پسریه که باهاشی، به پول نیست به جنم و عرضه هست 

کات کن و با خواستگارت آشنا شو