2777
2789
عنوان

غذاهای مفید بعد از سزارین

82800 بازدید | 21 پست

خانمها من چند هفته دیگه زایمانمه.چون دست تنهام از حالا میخوام یک چند نوع غذا آماده کنم و فریز کنم برای بعد ترخیص از بیمارستان.خانمهای با تجربه بهم غذاهای مفید رو معرفی کنین ممنونتون میشم🤗

خوشبختی یعنی داشتن یک همسفر مهربان در زندگی و تجربه مادرانه های ناب برای دو هدیه الهی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آب گوشت ، گوشت سیخی ، هرچی میل داری میتونی بخوری ، ولی اولش با ی سوپ سبک باید شروع کنی، خرما هم خیلی ...

مرسی گلم.میدونی چ‌چیزهایی برا نفخ نوزاد بده ک نخورم.سر اولی خیلی با تغذیه ناآگاهانه بخاطر نفخ دخترم اذیت شدم.مرسی از همفکریت

خوشبختی یعنی داشتن یک همسفر مهربان در زندگی و تجربه مادرانه های ناب برای دو هدیه الهی
مگه غذا سزارین و طبیعی داره بعد دوتاش باید به خودت برسی 

نه فکر کنم تغذیه برا هر دوش یکسانه.منتها خانمهای طبیعی زودتر سر پا میشن و به خانه داری میرسن اما من ک سر سزارین اولم تقریبا تا ده روز درد داشتم و بی حال بودم

مرسی گلم.میدونی چ‌چیزهایی برا نفخ نوزاد بده ک نخورم.سر اولی خیلی با تغذیه ناآگاهانه بخاطر نفخ دخترم ...

حبوبات نخور، خاکشیر بخور ، ترنجبین 

برا نفخ هم قطره کولیک میده دکتر واسه نوزاد

🌟🌌ای حال نامعلوم آروم باش آروووم🌟🌌

عزيزم راسته گوسفندي و ماهيچه گوسفندي بخر بزارن برات آب پز بشه بعد كه پخت برنج هم بريزن تو بشقاب يه مقدار كره گوسفندي و زيره سياه آسياب شده روش بريزن كنارش هم ماهيچه يا راسته گوسفندي رو به عنوان خورشت بخور

يه روز مرغ بخور يه روز گوشت

گل گاو زبون و فندق آسياب شده هر روز عصر بخور

شب هم سوپ مرغ يا سوپ ماهيچه با يه مقدار نون بخور

صبح هم نيمرو با روغن گوسفندي 

كاچي 

كره گوسفندي و عسل بخور

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

کاچی باید مرتب بخوری  

سوپ جوجه و ماهیچه   ماهی خیلی خوبه 

حبوبات هم نخوری 

به انگشت نخی خواهم بست تا فراموش نگردد فردا ...زندگی شیرین است ..زندگی باید کرد و بدانم که شبی خواهم رفت ..و شبی هست که نباشد پس از آن فردایی .
حبوبات نخور، خاکشیر بخور ، ترنجبین  برا نفخ هم قطره کولیک میده دکتر واسه نوزاد

مرسی

عزيزم راسته گوسفندي و ماهيچه گوسفندي بخر بزارن برات آب پز بشه بعد كه پخت برنج هم بريزن تو بشقاب يه م ...

مرسی از راهنمایی ات.شما دستور پخت کاچی تون چطوری؟میشه مختصر راهنمایی ام کنی