2777
2789

چند روز پیش یه سایت دانلود ویدیو از یوتیوب بود رفتم داخلش شماره ام رو خواست و بعدش کد فرستاد که اون کد از تل بود و مت واردش کردم از همون روز یه خارجی وارد شده به اکانتم و جالب اینه من با اون اکانت تلگرام نداشتم کلا🫠رمز دو مرحله ای هم گذاشته و خدا خدا میکنم یکی یه راهی نشون بده بلکه نجات یپیدا کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برو فتا ممکنه برات دردسر بشه

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

وقتی کلا اکانتم با اون نبوده میشه؟اکانت خودم با یه شماره دیگه هست کلا

متوجه نمیشم

اگه تو با شمارت تلگرام نداری پس چیو میگی هک کرده؟ 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

متوجه نمیشماگه تو با شمارت تلگرام نداری پس چیو میگی هک کرده؟

شماره رو تو یه سایت خارجی وارد کردم برای دانلود ویدیو از یوتیوب و کد از تل برام فرستاد و منم همون کد رو وارد کردم