2777
2789
عنوان

چرا مامان بابام ازم بدشون میاد

209 بازدید | 23 پست

۱۷سالمه خاهرم ۸سالشه کلا من بعد یک مدتی ساکت شدم و کاری به کسی ندارم سرم تو کار خودمه ولی دیگه خسته شدم از تبعیض هاشون مامانم که هر وقت با پدرم خوبه میاد چون تنهاست وگرنه اوکی باشن اصلا مهم نیست براشون ولی بابامم فقط خواهرم 

امروز مامانم بهم گفت بابات ازت بدش میاد رفتاریم نمیخواد کنه باهات منم ازت بدم میاد 

واقعا قلبم میکشنه با اینکه دارم درس میخونم از این خونه برم ولی نمیتونم تمرکزمو بهم میزنن با حرفاشون💔

چرا من باور نمیکنم حرفاتونو 😑

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدرمادر هستن که پدرمادرن

همه ی پدرمادراهم خوب نیستن

پس محل سگ هم بهشون نزار و به یه ورت هم نباشه

دوست ندارن که ندارن به جهنم که ندارن برات مهم نباشه

سعی کن درستو بخونی و خودتو بکشی بالا

خواهرت کوچیکه حتما شیرین کاری اینا میکنه ، شما چون خودتون زیاد تو جمعشون نمیای اونام عادت کردن ب این روند، یوقتایی یه چایی بریز بیار براشون یا میوه اگه مامانت ظرف میشوره بگو شما استراحت کن من انجام میدم یا میری اتاقت یه بوس کن پدر مادرت ، اینجوری  صمیمیت دوباره ایجاد میشه ، 

پدرمادر هستن که پدرمادرنهمه ی پدرمادراهم خوب نیستنپس محل سگ هم بهشون نزار و به یه ورت هم نباشهدوست ن ...

واقعا نمیتونم قلبم شکسته اومدم تو اتاقم ( اتاقم تو حیاطه)  از ظهر نیومدن بگن بیا یک چیزی بخور حتی

خواهرت کوچیکه حتما شیرین کاری اینا میکنه ، شما چون خودتون زیاد تو جمعشون نمیای اونام عادت کردن ب این ...

وقتی میگه بابات بدش میاد ازت راستم میگه حتی باهام صحبت نکرده چیکار کنم؟!