2777
2789
عنوان

نظرتون راجب پرستو صالحی

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نبابا خیلی عقده ایه

اینطوری بود که فهمید شاهین با خیانت کرده گفتش براشون دست بزنین و فلان، با مهبد ک خوب نبود داشت نظرشو درمورد بچه ها میگفت ، گفت مهبدم‌که هیچی... 

قشنگ‌تو گروه کفتاراس ب وضوع معلومه زنیکه ی عقده ایی

دو کاربر  دهه هشتادی  و دهه هفتادی
نبابا خیلی عقده ایهاینطوری بود که فهمید شاهین با خیانت کرده گفتش براشون دست بزنین و فلان، با مهبد ک ...

شاهین خیانت کرده بود و طناز پذیرفت شاید از این دید تشویق کرد و بعض کرد که طناز خیلی با درک خودشو جلوه داد و خیانتو بخشید .

کاری ب این ندارم که اون گروه کفتاران و...ترانه و نگار و بقیه هم کم رفتار سمی نداشتن و در مقابلشون باید مثل خودشون بود که پرستو این شکلی بود بنظرم خیلی درست بود 

برنامه اتابکی ام از ۲۰ سال پیش بوده 😂چه ربطی داره . هیچ وقت تو تاریخ ایرانی و ایرانی سابقه نداشته د ...

اون برنامه ک گفتیو ندیدم 

ولی اینکه یه دختر سریع کات کنه بره با ی نفر دیگه قطعا مشکل داره 

یعنی چون از قبل بوده پس درسته و بجاهست یعنی با فرهنگ و عرف و آموزه های بزرگانمون شبیه خوب این برنام ...

این برنامه خیلی چیزای قشنگی یادمون میده مثلا شکل دادن به رابطه با همنجست و همینطور چطور عشقتو پیدا کنی و مشکلاتتو باهاش بسازی .

هر چند چیزهای منفی هم داره ،صرفا یه چیز سرگرمیه زیاد چیز خاصی توش نیس بنظرم