2777
2789
عنوان

نظرتون راجب پرستو صالحی

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 37 پست

بنظر من نچسب ترین آدم کره زمینه... راس میگی واقعا به درد همون برنامه عشق ابدی میخورد. چون کلاس کارش واقعا پایینه. 

خداوکیلی مجری گری پرستو صالحی توی عشق ابدی رو با مهناز افشار توی زن روز مقایسه کنی خودت متوجه میشی چقدر پرستو صالحی بدرد نخوره. 

بزرگترین عیبش هم توی عشق ابدی این بود که همیشه میگفت کسی توی حرف کسی نیاد و کسی توی حرف من حرف نزنه. ولی همیشه توی حرف همه حرف میزد و نمیذاشت حرفشون رو بزنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر من نچسب ترین آدم کره زمینه... راس میگی واقعا به درد همون برنامه عشق ابدی میخورد. چون کلاس کارش ...

اره منم این رفتارشم خیلی بدم میومد 

و اینم بگم که من واقعا مهناز افشار و دوس دارم ولی کلا آرومه شاید اگه اونم میومد توی عشق ابدی مجبور میشد سمی رفتار کنه بخاطر محتوای برنامه

تو ایران هم بود خیلی نقشای خاص ومهمی نداشت این برنامه هم که فقط برای درآمد عواملش و نابود کردن اس ...

کسی اسم عشقو خراب نکرده آخه این برنامه از بیست سال پیش بوده مهم طرز تفکر شماست🥲

برنامه اتابکی ام از ۲۰ سال پیش بوده 😂چه ربطی داره . هیچ وقت تو تاریخ ایرانی و ایرانی سابقه نداشته دختره با پارتنرش کات کنه درجا بره با یکی دیگه . فکر کنید یکم

یعنی چون از قبل بوده پس  درسته و بجاهست یعنی با فرهنگ و عرف و آموزه های بزرگانمون شبیه 

خوب این برنامه دقیقا در مورد چیه یعنی  چه چیزای خوبی به مردم مخصوصا نوجوونا یاد میده  

یعنی چون از قبل بوده پس درسته و بجاهست یعنی با فرهنگ و عرف و آموزه های بزرگانمون شبیه خوب این برنام ...

کمترین توقع از یه برنامه ی پربیننده  اینه که حالا اگرم این برنامه آموزشی نیست  و فقط برای سرگرمیه لااقل داخلش  چیزهای بد و ضد ارزش و ضد فرهنگو عرف  جامعه نباشه 

مجری باید بی طرف باشه 

درحالی که این فقط طرفداری اشخاص منفور برنامه رو میکنه 

واقعا هیچی بارش تیس 

به ماجرای قفل و وکلید میگفت تشویق 😳😳😳

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊