2777
2789

همسایمون خونه داره ازمیر و میره میاد نمیدونم هزینه هاشو ولی همسایمون تو تهران سه تا شیرینی فروشی داره و خیلی پولداره دوماه رفته بود باخواهراش میگفت ۱میلیارد و پونصد خرجمون شده ۱۲ نفر 

در گنگ ترین حالت زندگیمم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما چند سال پیش یه مدت زندگی میکردیم، هزینه هاش به نسبت شهرهای دیگش خوبه، کلا شهر خوب و آرومیه.

از شنبه بازار و یک شنبه بازارش هم خرید کنید هم که خیلی قیمتاش بهتره. کِمِرالتی هم بازار بزرگیه همه چیز داره

همسایمون خونه داره ازمیر و میره میاد نمیدونم هزینه هاشو ولی همسایمون تو تهران سه تا شیرینی فروشی دار ...

اوه اوه منم همین حدودا حدس زدم ! ما چهار نفریم و میگفتم باید ۵۰۰ میلیون همراهمون باشه 

مرسی عزیزم از کامنتت

چه خوب عزیزم .الان دلت نمیخواد بازم بری یا که نه دلگیره

ما برای زندگی رفته بودیم ولی اصلا نتونستم، ۳ ماه اولش خیلی خوب بود ولی من خودم ادمی نیستم که بتونم شهر یا کشور دیگه زندگی کنم. ببین مثلا اونجا مثل ایران نیست فت و فراون مطب دکتر باشه، باید برای یه سرماخوردگی هم رفت بیمارستان، یا همین داروشون. مثل ایران هم هست یه دفعه میری فروشگاه میبینی عه قیمتها چند برابر شده. انگلیسیشون هم خوب نیست و باید ترکی صحبت کنید.

ولی خیلی شهر ارومیه،  هوا تمیز، مردمش خوبند، اصلا کاری به کارت ندارند. فقط برای حجاب مثل کشورهای دیگه هست حد وسط ندارند مثل ایران که ادم روسری میپوشه از جلو و پشت مو پیدا باشه، براشون قفله این مورد😅