2777
2789
عنوان

پذیرایی تشریفاتیه یا نه کمکککک تر خدا🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 36 پست

خیلی زیاده جا برا منم باز کن بهتون میام🥹😂

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا چرا ماگارو با کارتن ببری یجوریه قشنگ دربیار بشور داخل سبدت بذار دیگه

شستم گذاشتم توی کارتن 

مثلا میخوام بفهمونم که تمیزه 

گفتم شاید طبعشون نیاد توی یه لیوان عادی بخورن

شما همشو خوندی؟ برای من توی دو خط خلاصه کن لطفا🥰😅

بآل و رون و پیتزا و ژله و ماست و زیتون و قهوه و شکلات و میوه و .... خلاصه همه چی خریده آخرش میگه بازم استرس دارم تازه ۳ نفرم هستن 

اسی معلومه از اون کمالگرا هستی درکت میکنم ، واسه استرست کاملا رفع بشه یه کیک گلاب و زعفرون هم خواستی درست کن تا دیگه به هیچی فکر نکنی درست هم نکردی فدای سرت همینا هم خیلی خیلی خوبه، پسرا که فقط به خوراکیا توجه میکنن باور کن رنگ ظرف و مدل ظرف اصلا یادشون نمیمونه

شستم گذاشتم توی کارتن مثلا میخوام بفهمونم که تمیزه گفتم شاید طبعشون نیاد توی یه لیوان عادی بخورن

اسی خیلی فکرای وسواس گونه داری😐یا اگه اونا خیلی وسواسن پس مطمئن باش برا خودشون ظرف جداگانه دارن