2777
2789

من که از صبح ساعت شش و نیم تا دوازده شب مشغولم وقت هم کم میارم 😐البته بینش یه  سه چهار ساعت تایم استراحت دارم .دوتا بچه شیطون. هم دارم خیلی ریخت و پاس دارن .شام و ناهارم باید بپزم که فقط اونا سه چهار ساعت وقت می گیره .جز ظرف شستن و خشک کردن وتمیز‌ کردن گاز و و آشپزخونه و میوه وچایی و میان داده دادن بچه ها و لباس ها کثیف وجارو ....از اون طرف وقت بیکاری هم یا بچه ها  کاری داره (مثلا آب بده ،دسشویی دارم ،باهام بازی کن و ....یا شوهر )دیگه خسته شدم واقعا مخصوصا اینکه باردارم .کبد چرب دارم دکتر گفته پیاده روی ولی نه انرژی برام می مونه نه وقتی 😔

از بچه هام کمک می گیرم تازه ولی باز کم میارم 😐 خود راضی کردن بچه ها هم معضلیه که مثلا بعضی کارها نکنن یا راضی بشن به بعضی چیزها .....هم جسمی هم روحی خسته ام .کاش زن های خانه دار یکم درک بشن .یه آقا  تاپیک گذاشته من هفته یه بار خونه تمیز می کنم زنم تمیز نگه نمیداره ما چی بگیم هجده ساعت از بیست و چهار ساعت داریم کار می کنیم و اصلا دیده نمیشیم شوهر هم که قربونش برم حتی شلوارش رو بیرون میاره و لباسش همون جا وارو میندازه .آبم خودش نمیره بخوره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما دیگه خیلی سخت میگیری 

ناهار و شام جدا نپز ، یکبار بپز دو وعده بخورین

لازم نیست هر روز سینک بشوری وگاز تمیز کنی 

کی گفته خونه ات بابد دسته گل باشه و برق بزنه ؟

یکم به خودت رحم کن

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

بجز تایم آشپزی، روزی یکی دو ساعت کار خونه می‌کنم. جون ندارم دائم جارو و دستمال دستم باشه. البته بچه هم ندارم

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
شما دیگه خیلی سخت میگیری ناهار و شام جدا نپز ، یکبار بپز دو وعده بخورینلازم نیست هر روز سینک بشوری و ...

روزی دوبار نکنم به خدا کثیفه .آدم حالت تهوع میگیره 🥲 خونه هم کوچیکه زور معلوم میشه .

روزی دوبار نکنم به خدا کثیفه .آدم حالت تهوع میگیره 🥲 خونه هم کوچیکه زور معلوم میشه .

شما باید دنبال درمان این طرز فکر باشی

هم دو تا بچه داری هم بارداری ، هم میخوای خونه تمیز باشه و گاز و سینک تمیز و روزی 2 بار غذا بپزی و جارو کنی و....

مطمئنی درک مناسبی از شرایطت اطرافیان دارن؟

شما مگه چند نفری؟

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم