2777
2789
عنوان

چه قدر زمان صرف کارای خونه می کنید 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 29 پست

کار حونه واقعا سخت و طاقت فرساست مخصوصا وقت گذاشتن و مادری کردن . مثلا همسر شما دیگه باید رعایت شام و ناهار رو کنه . البته خود من همسرم رعایت میکنه ولی بچه هام چون بدغذان خیلی. وقت برا اشپزی میذارم 

من یه دونه بچه شلوغ دارم، اما خوشبختانه اصلا اهل ریخت و پاش نیس، هر سه روز یه بار جارو میکشم و گردگیری میکنم، روزی یه وعده شام میذارم، چون شوهرم نهار خونه نیس، ما هم از شب مونده رو میخوریم، خونم همیشه مرتب و تمیز هس، روزانه هم  کارهای کوچیک و خورده ریز انجام میدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما ذهنتون آشفته هست برای همین کم میارید .آروم که بشید همه چیز درست میشه

امروز صبح که بلند شدم اولدصبحانه بوده .بعد ناهار .بعد رفتم آشپزخونه ظرف ها و تمیز کردن آشپزخونه تازه بیکار شدم حالام باید به فکری برای شام کنم هر وقت حاضریه شام بچه ها وشوهرم ناراضی .

امروز صبح که بلند شدم اولدصبحانه بوده .بعد ناهار .بعد رفتم آشپزخونه ظرف ها و تمیز کردن آشپزخونه تازه ...

خودت بد عادتشون کردی 

مگه بقیه مردم شوهر و بچه ندارن؟ فقط خودتو داری فرسوده میکنی

اونام دائم بیشتر طلبکارت میشن 

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

دیگ پیاده روی نمیخای همین فعالیت خونه برات کافیه...شام رو‌خذف کن عوضش ناهار زیاد یپز واسه شامشونم بم ...

پیاده روی واسه اینه که فعالیت هوازی باشه .کار خونه وایسادی فقط تحرک حساب نمیشه دکتر گفت .مثلا وقتی ظرف میشوری یا پای گازی و ....فقط وایسادی تحرک نیست همین باعث بالا رفتن کلسترول و چربی و ...میشه

خودت بد عادتشون کردی مگه بقیه مردم شوهر و بچه ندارن؟ فقط خودتو داری فرسوده میکنیاونام دائم بیشتر طلب ...

دقیقا همینه .روز به روز توقع بیشتر .حتی مثلا الآن دستم داغونه چون اگزما داره کف دستم دخترم یا شوهرم یه پیاز بخوان خورد کنن منت می زارن .دلم خونه .همه اش هم احساس ناکافی بودن دارم 

درحال حاضر روزی ۱۰ دقیقه‌ هم نمیشه 

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

دقیقا همینه .روز به روز توقع بیشتر .حتی مثلا الآن دستم داغونه چون اگزما داره کف دستم دخترم یا شوهرم ...

عزیزم چ سخت 🥺🥺🥺

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

دقیقا همینه .روز به روز توقع بیشتر .حتی مثلا الآن دستم داغونه چون اگزما داره کف دستم دخترم یا شوهرم ...

ببین مدال مادر فداکار و زن نمونه بهت نمیدن، پس راحت بگیر

اینقدر سرویس نده 

شام حاضری بخورن ،املت ، نیمرو،خود شوهرت یه چیز ساده بپزه 

کلا باید رو رفتارت رو عوض کنی ، خدمتکار که نیستی 

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

امروز صبح که بلند شدم اولدصبحانه بوده .بعد ناهار .بعد رفتم آشپزخونه ظرف ها و تمیز کردن آشپزخونه تازه ...

خوراک و غذاهای ساده که ترکیب کنی  بزاری فر  رو امتحان کن برای شام 

یا سوپ که همه مواد رو قاطی کنی بزاری جا بیفته .

پیشنهاد میکنم یه شب که بچه ها خوابیدن یه چای برای خودت بریز یه کاغذ خودکار بیار ناهار و شام یک هفته رو بنویس که تکلیفت روشن باشه گاهی از شب قبل هم کارهای ریز فردا رو بکنی . بچسبون به یخچال تمام  

الان فصل مدارس شده و بحث لقمه صبحانه که باید آماده کنیم شروع میشه دوباره  من باید بشینم و یادداشت کنم تا گیر نکنم 

خسته نباشی بانو 

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

عزیزم منم سه تا بچه دارم و درک میکنم چقدر سخته 

اگه بخوای به همچی برسی باید کل روز بدو بدو‌ باشی اما یه کارهایی هم میشه کرد که راحت تر بگذره 

مثلا ما یه برنامه غذایی نوشتیم و سعی کردم دو تا سه وعده پشت سر هم یه چیزی توش مشترک باشه ... مثلا ناهار اگه ماکارونی هست که گوشت چرخی داره شامش یا ناهار فرداش هم چیزی باشه که گوشت چرخی داشته باشه ، اینجوری یه سری گوشتشو میپزی سری بعد کمتر ازت وقت میگیره 

یا چیزدیگه ای که میتونه کمک کنه برنج ها هست . میتونی برنج های دو سه بار رو با هم آبکش کنی توی سه تا ظرف یا قابلمه جدا بذاری یخچال موقع ش که شد فقط بذاری دم بکشه . من ماه رمضونا این کارو میکردم خوب بود 

خوراک و غذاهای ساده که ترکیب کنی بزاری فر رو امتحان کن برای شام یا سوپ که همه مواد رو قاطی کنی بزا ...

ای خواهر .بچه ها به سوپ و اینا نمی گن غذا اصلا .حتما باید برنج و خورشت اینا باشه 😔واسه تغذیه مدرسه خدا رو شکر دخترم زیاد گیر نمی‌ده .شیفت صبح باشه لقمه یکم مغزی جات .عصر هم باشه میوه و مغزیجات و عصرونه اش هر چی باشه می‌بره .همین حالا که من دارم می نویسم دخترم اومده میگه برو برام عصرونه بیار 🙃واقعا توقعشون از من یه گارسون‌ بیست و چهار ساعت است .شوهرم که تا آخر شب شربت  می خواد و چایی 😂

سالاد هم میشه برای چند وعده آماده کرد. فقط باید هر کودومو جدا توی یه ظرف در بستهدگذاشت ، کاهو خورد شده ، هویج رنده شده ، خیار خورد شده . گوجه ولی همون موقع باید اضاف کرد 

اگه بتونی یه روز صبح تا شب  وقت بذاری و غذای هفت روز هفته رو نیمه آماده کنی خیلی راحت میشی 

پیشنهاد میکنم میان وعده ها و صبحونه هارم بیاری توی لیست غذا . فشار ذهنی کم میشه از آدم 

اگر بتونی بدون دعوا ها ، با مهربونی ( ویژگی مثبت ، انتقاد ، ویژگی مثبت ) به شوهرت بگی خسته ای اون هم اون یه روز برای آماده سازی غذا کمکت کنه یه وقت حتما بذار برای خودت

بوس

ای خواهر .بچه ها به سوپ و اینا نمی گن غذا اصلا .حتما باید برنج و خورشت اینا باشه 😔واسه تغذیه مدرسه ...

خدا صبرت بده خواهر جان 

حداقل شبا زود بخوابونشون یه نفسی بکشی 

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن .