2777
2789
عنوان

تجربه من از عمل prk👌🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 85 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۵ بود خداکنه خوب بشه من که خیلی بخدا اذیت شدم

خشکی چشم رو فاکتور بگیر ان شاءالله خوب بشه ولی به این فکر کنید میتونید با چشمان زیبای خودتون دنیا رو بینید 🥰

زندگی گر سخت باشد … من از آن سخت ترم ….

شماره چشمتون الان ۱۰ ۱۰ام شده؟

اره ولی بخدا همه چی دید نیست خشکی ادمو خیلی عذاب میده 

برای دید شما یه عینک میزنی خلاص میشی نه درد داری نه هیچی ولی برا خشکی ادم چشمش میکوبه و عذابه و مستقیم رو اعصابه

مرسی اسی جون تاپیکت رو سیو میکنم

با اینک من قصد عمل ندارم ولی خب شاید یه روزی نظرم عوض بشه

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

اره ولی بخدا همه چی دید نیست خشکی ادمو خیلی عذاب میده برای دید شما یه عینک میزنی خلاص میشی نه درد دا ...

امیدوارم اگه عمل کردم به مشکل نخورم چون من سردردای وحشتناکی دارم اگه اینجور بشم به مرگ راضی میشم

ی متخصص خوب برو تا خوبت کنهاگه میتونی بیا تهران میگن بیمارستان نور دکترای خوبی داره شاید بتونن کمکت ...

تهران اومدم سیکلوسپورین بهم داد ولی جواب نیست باید مجرا رو ببندم

چشمم میتونست خوب بشه خدا لعنت کنه دکترمو که انقد به خاطرش عذاب کشیدم

منم همین فکرو کردم ولی متاسفانه من خشکی چشمم خوب نشد و الان واقعا عذاب میکشم😞

حشکی چشمت چجوریه و در چه حدی هست ؟

منم میخوام ب م پیش دکتر معاینه و عمل کنم ، صلح ها که از خواب بیدار میشم چشمام خشکه و به زور بازش میکنم ، یعنی بعد از عمل بدتر از این میشه؟

حشکی چشمت چجوریه و در چه حدی هست ؟منم میخوام ب م پیش دکتر معاینه و عمل کنم ، صلح ها که از خواب بیدار ...

وای اگه خشکی داری اصلا عمل نکن صدبرابر بدتر میشه 

من که خشکی نداشتم قبل عمل بعدش چشمم میکوبید شما حداقل حتما باید خشکیت درمان بشه و بعد عمل کنی