2777
2789
عنوان

تجربه من از عمل prk👌🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 85 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عمل نکن تا جایی ک میتونی من واقعا به خدا رسیدم این مدت😞

باورت نمیشه قد خسته ام از عینک بخدا ۲۵ساله عینک میزنم چقد عینکم شکست الانم شکسته باید برم ۵میلیون پول عینک بدم 

هرجا میرم این کوفتیو باید بزنم تو چشام بدونش نمیتونم کاری کنم دوسدارم عینک نزنم ی مدت لنز گذاشتم چشام داغونشد 

خب شکر خدا که راضی هستین منم دیدم اطرافیانم راضی هستن گفتم منم عمل کنم غافل از اینکه دکتر من سرش شلو ...

عزیرم من قبل عمل خشکی داشتم .آرتلاک و لیپوفیز و .. خلاصه هرچی دکترا میدادن اثر نداشت.دکتر آخری بهم قطره hyeپیشنهاد داد.گرونه.سخت پیدا میشه ولییی برا من عالی بود.خیلی بهتر شدم.اگه پیدا کردی اینم استفاده کن شاید برات جواب داد.خارجیش ها وگرنه که ایرانیش هست

بچه ها بخدا جدا از بحث مالی سلامت روان ادم ارزشش خ بیشتر این حرفاست که ادم حرص و جوش بخوره و چشم و روان و... همه درگیر بشه 

کسی که دچار یه بیماری از نظر روان میشه مثلا افسردگی یا اضطراب میگن خودشو باید مشغول کنه و مشغول کردن با چشم هست هرکاری بخای خودتو مشغول کنی با چشم هست 

و واقعا چشم سلطان بدن ادمه

باورت نمیشه قد خسته ام از عینک بخدا ۲۵ساله عینک میزنم چقد عینکم شکست الانم شکسته باید برم ۵میلیون پو ...

بخدا عینک شرف داره 

تو یه عینک میزنی مشغول کارت میشی 

اگه چشمت از خشکی بکوبه میخای چیکار کنی؟ هرماه میتونی نزدیک ی تمن بدی قطره اشک مصنوعی بخری؟ 

ادم عمل که میکنه محدود میشه فعالیتش 

عزیرم من قبل عمل خشکی داشتم .آرتلاک و لیپوفیز و .. خلاصه هرچی دکترا میدادن اثر نداشت.دکتر آخری بهم ق ...

اینم استفاده کردم با ژل ناژو انواع و اقسام درمان رو امتحان کردم

چی بگم گلم هعی😞

خواهش میکنم امیدوارم مورد استفاده شما قرار بگیره🙏🏻

🙏🌸

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

راستی اینو هم تو پرانتز بگم بچه ها لطفا تحت هیچ شرایطی از قرص اعصاب مخصوصا قرص خواب استفاده نکنید چون وابسته به قرص خواب میشید و چون نمیتونید هر زمان ک دلتون خاست بخوابید خیلی خیلی عذاب میکشید 

راستی برای حمام باید شامپو بچه استفاده کنید 

و اینم نکته مهمیه که توی اون ۷ روز که تو تاریکی هستید حتما صاف بخوابید (به پهلو و شکم نخوابید)

خیلی از دکترا این نکته رو نمیگن