2777
2789
عنوان

تجربه من از عمل prk👌🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 85 پست

بچه ها توی اون هفت روز که توی تاریکی هستید و گفتم از گوشی و وسایل الکتریکی استفاده نکنید خیلی لازمه که به یکی بگید بیاد کارای روزمرتونو (اشپزی و اگه بچه دارید بچه داری و..) انجام بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این هفت روز که گفتم خیییییلی مهمه حواستون باشه از همه قطره ها  قطره ها مهمه که سر ساعت بریزید از همراهتون بخواید تا ساعت گوشی رو کوک کنه و بهتون بگه که حتما سر ساعت بریزید

حتی یدونه قطره هم مهمه که سر ساعتش و به موقع بزنید

اصلا قبل عمل یه برگه بردارید و وقتی دارو رو میخرید بنویسید کدوم قطره مال قبل عمله و کدوم مال بعد عمل و چند ساعتی باید بریزید

اصلا هم خجالت و.. نداره به این فکر کنید که شما حتی برای (خیلی عذر میخام ) دستشویی رفتن و.. هم به چشماتون نیاز دارید و اگه خدایی نکرده یه جای کار خراب بشه این شمایید که تا اخر عمر عذاب میکشید و هیچکس هیچ دلسوزی نمیکنه براتون و به معنی واقعی کلمه تو جهنم گیر میکنید

راستی اگه چشمتون خشکی داره اول اونو درمان کنید و اصلا سمت عمل پی ار کی نرید

اگه شبکیه یا قرنیتون نازک بود به هیییییچ عنوان عمل نکنید

اگه قرنیه شما نازک باشه ممکنه نیاز باشه تا اخر عمرتون عینک افتابی رو همیشه خدا و حتی برای لامپ های معمولی هم بزنید

ینی شما رسما از دست عینک معمولی راحت میشید و گیر عینک افتابی میفتید (این ینی از چاله در میاید و میفتید تو چاه)