2777
2789

دوستان لطفا راهنمایی کنید

من معلم هستم یکشنبه تا چهارشنبه مدرسه‌م

دخترمم کلاس اوله و هم تایم خودمه

مدرسه دخترم به خونمون نزدیکتره و اگه همزمان تعطیل بشیم دخترم حدود ۲۰ دقیقه زودتر از من میرسه و هیچ فامیل یا فرد مورد اعتمادی اطرافمون نداریم که تو این ۲۰ دقه اونجا بمونه. یه خورده میترسه تنها بمونه.

از طرفی باردارم و تا آخر آذر بیشتر مدرسه نمیرم

خونه بابامم داخل شهر خودمونه ولی از خونه ما دوره.

شوهرمم دو هفته سر کاره دو هفته خونه. زمانیکه خونه‌ست میبره میارمون ولی وقتی نیست معضل داریم

حالا شما باید کدوم راه حل رو برای رفت و آمد انتخاب میکنید دلیلشم بگید لطفا

چون طولانیهتایپش کردم ولی توی پست بعدی میذارم

مرسی🌺🙏🏻

۱- یه سرویس برای دخترم و یه سرویس برای خودم بگیرم و دخترم بیاد ۲۰ دقه بمونه دم در خونه تا من برسم

۲- یه سرویس مشترک برای دوتامون بگیرم. اینطوری مسیرش طوری میشه که موقع رفتنی اول اونو میرسونیم بعد من، ولی برگشتنی باید اول بیاد سراغ من بعد بریم سراغ دخترم یعنی دخترم حدود یک ربع دم در مدرسه باید بمونه

۳- مدتی که شوهرم نیست برم خونه پدرم بمونیم. موقع رفتنی یکی آشنا هست ما رو ببره و برگشتنی داداشم بره دخترمو بیاره که نمونه اونجا و خودمم تاکسی بگیرم بیام. (داداشم موقع رفتنی نمیتونی دخترمو ببره چون خودش جای دیگه گیره)

۴- یه مینی بوس هست بچه‌هارو میبره مدرسه با اون هماهنگ کنم و دخترم رو با اون بفرستم و وقتی برگشت بره خونه دخترعموی شوهرم که چندین کوچه بالاتره و خودم وقتی اومدم برم سراغ دخترم و بیارمش خونه خودمون (دختراش با همون میتی بوس میرن) مشکل این راه حل اینه که اولا خیلی زود میاد یعنی ۷ باید سر ایستگاه باشیم. دوما ایستگاهش خیلی دوره یعنی من باید کلی پیاده دخترمو ببرم سر ایستگاه برگشتنی هم کلی پیاده بیایم تا برسیم خونمون. بعد اصلا خودمم بلاتکلیف میمونم که چکار کنم و چطور برم و برگردم

و اینکه برام مبهمه که بعد از دی که خودم میرم مرخصی زایمان تکلیف چی میشه اینم در نظر بگیرید و راهنمایی کنید ممنون میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم‌مگه نمیگی مدرسه دخترت نزدیک مدرسه خودته؟

خب بیاد اونجا بشینه تو دفتر باهم دیگه برید خونه

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

چرا نمیبریش مدرسه ای که خودت هستی؟

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بگو مدرسه بمونه بیست دقیقه بعد خودت برو دنبالش

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

مورد سوم بهتره به نظرم امنیتش بیشتره

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

باور کن هیچ کدوم 

منو بکشم نمی‌زارم دخترم بیست دقیقه حالا اگر کاری پیش نیاد و بیشتر نشه 

بمونه تو کوچه یا بره خونه فامیل اونم دختر عموی شوهرم اونم هر روز 

یا سرویس برگشت بگیر دخترت برداره بعد بیاد دنبال شما

یا با مدرسه صحبت کن چون همکار هستین وضعیت تون اورژانسی هست دخترتون بیست دقیقه تو دفتر یا حیاط منتظر شما باشه 

نه خیلی دوریم از هم مدرسه دخترم نزدیکتره به خونمونمن کلا خارج شهرم

مورد ۱ یهتره

و به جای اینکه دخترت پشت در بمونه بهش کلید بده و یاد بده چطور کار کنه و بره تو خونه

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.