2777
2789

من ۱۲ساله بیماریه ام اس خفیف دارم. ولی به روش حکیم خیراندیش پیش رفتم و الان ۱۰ساله بدون دارو زندگی میکنم. فقط ۲بار مشکل جزئی داشتم که زود مرتفع شد.

ولی الان در عرض ۱ماه، چندین بار دندونم و عصب کشی کردم. یبار دندون عقل رو عصب رو متخصص فک و صورت جراحی کرد وکشید. روز آخر  دندون پزشک دوبار آمپول بیحسی قوی زد. الان سمت راست بدنم دچار بیحسی شده و مشکل حرکتی دارم. دکتر طب سنتی خوب میشناشید؟ 

به من دکتر جعفر غفار زاده رو معرفی کردن کسی تجربه ای داره؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشون مدرکش کجا اخذ کرده؟ و راضی هستین؟ برا چه مشکلی میرفتین؟ ممنون از پاسخگوییتون

تو اینترنت بزنین میاد من اره خیلی راضیم فقط می‌دونم دکتر طب اسلامی ویزیتش 50 تومنه داروهاشم همشو از عطاری خودش باید بگیری من ماه بعد باید بچمو دوباره ببرم پیشش برای وقت هم یک روز قبل ساعت 2ونیم تا سه باید زنگ بزنی برای فردا نوبت بگیری 

۵۰ تومن واقعا عالیه. تو تهران خیلی گرونه

اره تازه عطاریش قیمتاش فوق العادست خیلی مناسبه ببین حجامت و این چیزام انجام میده با قیمت خیلی کم دکترسم خیلی مذهبی آقا هست خلاصه من واقعا راضیم ازش ماه بعد بچمو که بردم خودمم میخام برا مشکل  سقط برم