الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هیچکدومشون دائمی نیستن اما جدیدن به صورت سرم یه سری مواد تزریق میشه به بدن طی یک الی سه جلسه که گفته میشه تا 10 سال دوام داره مشکلی هم ایجاد نمیکنه و درست مثل پوست طبیعی با نور خورشید پوست تغییر رنگ پیدا میکنه
همون سلزه وسیاه میمونید!هرکاری هم کنیدسفیدنمیشیدقبل ازشمامایکل جکسون تلاش کرد ومرد
تو که سفیدی کجای دنیارو گرفتی؟
میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی باردار نیستم تیکر همینجوری هست
طرز حرف زدنت رو درست کن عزیزم دل که بشکنه نمیشه درستش کرد
میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی باردار نیستم تیکر همینجوری هست
با این کرم های سفید کننده اره لو نمیدن چه کرمی میزنن البته صورت پر جوش
دوست عزیز من دیدم آشنایان استفاده کردن یه مدت خیلی خوب جواب میده ولی بعدش یهو حالت پیسی میگیره و پوست رو داغون میکنه به هیچ وجه استفاده نکنید خیلی خطرناکن معمولان دستساز هم هستن
هیچ جارومن دوتاکرم پودر همرنگ پوست وبرنزه دارمهردوش رواستفاده میکنم بنابه لباسی که میپوشم
این خانمو میبینی دنبال یه راهکار برای سفید شدنه حتی به ضرر خودش باشه میدونی چرا؟ چون امثال شماها دلشو شکوندن خواسته و ناخواسته مسخره سبزه ها کردنو از سفید ها ÷ایین تر دونستنشون