2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکدومشون دائمی نیستن اما جدیدن به صورت سرم یه سری مواد تزریق میشه به بدن طی یک الی سه جلسه که گفته میشه تا 10 سال دوام داره مشکلی هم ایجاد نمیکنه و درست مثل پوست طبیعی با نور خورشید پوست تغییر رنگ پیدا میکنه

همون سلزه وسیاه میمونید!هرکاری هم کنیدسفیدنمیشیدقبل ازشمامایکل جکسون تلاش کرد ومرد

تو که سفیدی کجای دنیارو گرفتی؟ 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

وااااخب گفتم نمیشه خمون رنگ میموننسفیدم نمیتونه سبزه بشه مگه باارایش

طرز  حرف زدنت رو درست کن عزیزم دل که بشکنه نمیشه درستش کرد 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

هیچکدومشون دائمی نیستن اما جدیدن به صورت سرم یه سری مواد تزریق میشه به بدن طی یک الی سه جلسه که گفته ...

وای بخدا راضیم من همون ده سال یبار میرم دوباره میزنم 

چی هستتتت؟کحا انجام میدن

با این کرم های سفید کننده اره لو نمیدن چه کرمی میزنن البته صورت پر جوش

دوست عزیز من دیدم آشنایان استفاده کردن یه مدت خیلی خوب جواب میده ولی بعدش یهو حالت پیسی میگیره و پوست رو داغون میکنه به هیچ وجه استفاده نکنید خیلی خطرناکن معمولان دستساز هم هستن

عزیز دلم چرا این ایموجی رو گذاشتی دورت بگردم؟؟مگه رنگ پوست چقد مهمه؟؟خودت چه رنگی هستی؟

من گندمی تیرم همون سبزه روشن 

خیلی مهمه برام چون پارتنرم سفیده خودمونیم حدی 

اون مشکلی ندارم ولی من اعتماد ب نفس ندارم و همه چی کوفتم میشه 

طرز حرف زدنت رو درست کن عزیزم دل که بشکنه نمیشه درستش کرد

اخه رنگ ناراحتی نداره

یکی دوس داره سفیدباشه یکی سبزه یکی سیاه

باارایشم میشه درست کرد

هرکدوم قشنگیه خودشوداره

ولی تغییررنگ نمیشه داد

هیچ جارومن دوتاکرم پودر همرنگ پوست وبرنزه دارمهردوش رواستفاده میکنم بنابه لباسی که میپوشم

این خانمو میبینی دنبال یه راهکار برای سفید شدنه حتی به ضرر خودش باشه میدونی چرا؟ چون امثال شماها دلشو شکوندن خواسته و ناخواسته مسخره سبزه ها کردنو از سفید ها ÷ایین تر دونستنشون