اخه رنگ ناراحتی ندارهیکی دوس داره سفیدباشه یکی سبزه یکی سیاهباارایشم میشه درست کردهرکدوم قشنگیه خودش ...
خود ادم نه اطرافیان انقدر مسخره میکنن که احساس ناکافی بودن داری با ارایش چطور میشه درستش کرد ؟
میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی باردار نیستم تیکر همینجوری هست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وای بخدا راضیم من همون ده سال یبار میرم دوباره میزنم چی هستتتت؟کحا انجام میدن
من یه اقایی رو میشناسم کارشون واقعا خوبه تهران و تبریز اینا هم میرن یعنی اگه مراجعه کننده داشته باشن همه جا میرن اسم کلینیکشون مازیار هستش اینستاگرام سرچ کنید میاره ظاهرا خودشون اهل اذربایجان غربین ولی همه جامیرن
من برترندونستمخودمم سبزه دوست دارم وگاهی باارایش برنزه میکنمفامیلمونم آفتاب گرفته کلت سبزه کرده خودش ...
فکر میکنی عزیزم جمله ی اخرت یعنی همین برتر دونستن ببین شاید چون مسخره نشدی نمیتونی درک کنی البته امیدوارم هیچ موقع هم درک نکنی
کرم پودری میشناسی سفید کنه پو.ستو؟
میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی باردار نیستم تیکر همینجوری هست