2777
2789
اخه رنگ ناراحتی ندارهیکی دوس داره سفیدباشه یکی سبزه یکی سیاهباارایشم میشه درست کردهرکدوم قشنگیه خودش ...

خود ادم نه اطرافیان انقدر مسخره میکنن که   احساس ناکافی بودن داری با ارایش چطور میشه درستش کرد ؟ 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

این خانمو میبینی دنبال یه راهکار برای سفید شدنه حتی به ضرر خودش باشه میدونی چرا؟ چون امثال شماها دلش ...

من برترندونستم

خودمم سبزه دوست دارم وگاهی باارایش برنزه میکنم

فامیلمونم آفتاب گرفته کلت سبزه کرده خودشو

برتری ندارن هیچ رنگ پوستی

فقط گفتم نمیشه تغییررنگ داد

بایداعتمادبه نفسشو ببره بالاهمین

ی سری سبزه ها انقدر نازن که میارزن به سفیدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای بخدا راضیم من همون ده سال یبار میرم دوباره میزنم چی هستتتت؟کحا انجام میدن

من یه اقایی رو میشناسم کارشون واقعا خوبه تهران و تبریز اینا هم میرن یعنی اگه مراجعه کننده داشته باشن همه جا میرن اسم کلینیکشون مازیار هستش اینستاگرام سرچ کنید میاره ظاهرا خودشون اهل اذربایجان غربین ولی همه جامیرن 

خود ادم نه اطرافیان انقدر مسخره میکنن که احساس ناکافی بودن داری با ارایش چطور میشه درستش کرد ؟

من خودم سفیدم باکرم پودر برنزه سبزه میکنم قشنگ میشه

بدن روهم باسولاریاآفتاب

ولی سبزه میتونه صورتش روسفیدکنه باارایش بدن رونمیدونم

من یه اقایی رو میشناسم کارشون واقعا خوبه تهران و تبریز اینا هم میرن یعنی اگه مراجعه کننده داشته باشن ...

وااااای ینی تزریق انجام میده؟؟؟؟میقرسی برام آیدی یا شماره یا پیج نمی‌دونم 

من برترندونستمخودمم سبزه دوست دارم وگاهی باارایش برنزه میکنمفامیلمونم آفتاب گرفته کلت سبزه کرده خودش ...

فکر میکنی عزیزم جمله ی اخرت یعنی همین برتر دونستن ببین شاید چون مسخره نشدی نمیتونی درک کنی البته امیدوارم هیچ موقع هم درک نکنی 

کرم پودری میشناسی سفید کنه پو.ستو؟ 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

من خودم سفیدم باکرم پودر برنزه سبزه میکنم قشنگ میشهبدن روهم باسولاریاآفتابولی سبزه میتونه صورتش روسف ...

اسم کرم پودره چی هست که سفید میکنه؟

فکر میکنی عزیزم جمله ی اخرت یعنی همین برتر دونستن ببین شاید چون مسخره نشدی نمیتونی درک کنی البته امی ...

من گفتم سبزه ها ی ی وقتایی نازترازسفیداهم هستن

برتردونستن نیس به خدا

کرم پودر که زیادهست هرمارکی که استفاده میکنی نگاه کن رنگ روشنش روبردار

من گندمی تیرم همون سبزه روشن خیلی مهمه برام چون پارتنرم سفیده خودمونیم حدی اون مشکلی ندارم ولی من اع ...

عزیزم بخدا قشنگه من دوستم همین رنگیه بخداااا من رنگ اونو بیشتر از رنگ خودم میپسندم

دیگه دوره اونا که میگن سفید قشنگه گذشته الان برنزه بودن مده

من خودم بیشتر جاها که میرم اویل بادی شاین برنز میزنم که تیره تر بنظر بیام

الان اکثر مدلا هم برنزه هستن

عزیزم بخدا قشنگه من دوستم همین رنگیه بخداااا من رنگ اونو بیشتر از رنگ خودم میپسندمدیگه دوره اونا که ...

فداتشم برا منی که پارتنرم سفیده چیکار کنم به اون بگم برنز کنه؟؟

سولار برنز می‌کنه ؟و دیگ برگشت نداره؟

فکر میکنی عزیزم جمله ی اخرت یعنی همین برتر دونستن ببین شاید چون مسخره نشدی نمیتونی درک کنی البته امی ...

والا کسایی که سبزه رومسخره کنن عقل ندارن

درعوض سبزه ها اصلاخال ولک ندارن و خوشگل وی دستن

سفیداهم قشنگن

بستگی به بقیه چهره هم داره 

واول اعتمادبه نفس

فداتشم برا منی که پارتنرم سفیده چیکار کنم به اون بگم برنز کنه؟؟سولار برنز می‌کنه ؟و دیگ برگشت نداره؟

برگشت داره هم سولار هم آفتاب

اصلاتوبه اون چکارداری

رنگ خودت قشنگه واعتمادبه نفستم ببربالا وازخودت عیب درنیار