2777
2789
نه عزیزم خواهش میکنمخیلیاهم بهم فحش دادن که بازم اشکالی ندارهبراامضات صلوات فرستادم

ممنون عزیزم منم برات حمد خوندم قشنگم اولین پستت جلوه قشنگی نداشت و برداشت درستی هم نمیشد ازش کرد به خاطر همین بود ولی خب تو ÷ستای بعد مشخص شد که منظورت بد نبوده فقط طرز نوشتنت بد بوده 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حدود۳۰۰تومن فک کنم بود

ممنونم  عزیزم 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

بله قطعاایرادازمنهممنون بابت حمدزنده وسلامت باشی

نه عزیزم پیش میاد دیگه مهربونم خواهش میکنم عزیزم 

اره فداتشم من اعتماد ب نفسم زیر صفره باعث شده خجالتی شم.گوشه گیر شم.اژ خودم ایراد بگیرم

به فکر تغییر رنگ پوست نباش

اروم اروم برو تراپی یا رو اعتماد ب نفست کار کن زندگیت تغییر میکنه

لطفاً لایک نکنید🤝

اره با تغذیه خوب شیره انگور سفید می‌کنه زعفران مداومت البته مهمه

برای تکمیل حرفتون

برای روشن شدن پوست بایداولا آب رو بجوشونی یه قل زد خاموش کنی بریزیتو کوزه ی سفالی بیرون از یخچال درشم بسته باشه تشنه شدی همونو بخور همیشه 

اصلا آب نجوشیده مصرف نکن، حتی آب چشمه و تصفیه رو بجوشون تا سختی آب گرفته بشه

برای نور صورت هم نماز شب خوندن و بیدارمو ندن از اذان صبح تا طلوع آفتاب 

برای تیرگی های زیر بغل و اینا هم هفته ای یکبار نوره ی سنتی استفاده کنید 

ضد سرطانم هست

سلام

ببیخشید تاپیک بابامحسن درباره شلختگی همسر فحش های آخر تاپیک مربوط به شماست.

داخل image گوگل تصویر نوشته های،شماست؟

به شهرستانی ها فحش رکیک دادید

گفتید تهران مال منه

من روراحت نذارید لپ گلی هانیان؟

میشه بگیدچرا نصف شب تاپیک جنسی میزنیدپاک می کنید

یا دستپخت مادرهای ۶۰ سال روتمسخر می کنید؟

تاپیک شامپو بدن توی تاپیک هاتون جرااینطوریه؟

چراوفتی التماس دعا توی تاپیک ها خواستید زیرش فحش ناموسی داده شده؟

تاپیک دعا و امضا واقعیه یابرای تعییر افکارعمومی.

ببخشید چون سایت عمومیه می پرسم

تاپیک hzelnaz هم گفته دانشجوی پزشکیم بعد توصح داده ماماهستم ودروغ نگفته

کاربری شماست فحش های ناموسی دادید؟

شمااگه زبان خوندید هم محترمه دیگه پزشکی هم توی دانشگاههای غیرانتفاعی وپولی بااحترام به همه دانشجویان غیرانتفاعی مثل بقیه رشته هاست

جای حسادت نداره...دراین حد

چون التماس دعا خواستید اماتامیکهای التماس دعاتون فحش ناموس داره خواستم بگم دعاتون مستحاب بشه ان شاء الله

نه برای من نیساصلاتاپیک جنسی تاحالانزدمازکجادیدین

ببخشید کامنت های بابا محسن که به شوهر مردم مرد نامحرم گفتید خنگ مال شمانیست؟

ببخشیدا شماخانم خوبی هستید کسی که حتی یکباربه دیگران بگه نفهم یعنی خودشیفگی حادداره.

من هم خواستم بپرسم احیانا مشکلی،براتون پیش نیاد