2777
2789

نامزدم یادم داد جای خلوت که برای تمرینه رانندگی میکنم ولی جاهای دیگه نه همچنین خانوادم اصرار میکنن ثبت نام کن از زیرش در میرم اصلا یه استرس و ترسی نسبت بهش دارم حالم از خودم بهم میخوره 

نامزدم یه بار بزور میگفت برو تو هیابون حالم بد شد واقعا خاک تو سرم

بابامم دخترای اینو اونو میزنه تو سرم چیکار کنم بنظرتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن بهش غلبه کنی 

ولی اگر ترس و استرس ات شدیده کلا سمتش نرو 

چون هم خودت و هم جون بقیه رو تو خیابان به خطر میندازی

و اینکه اگر استرس ات زیاد باشه شاید ۱۰ بار مجبور بشی امتحان بدی ولی خدایی نکرده بازم رد بشی

اول سعی کن با خودت و ترسات کنار بیای 

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥

من آموزشگاه رانندگی کار میکردم خیالت راحت همه مثل تو هستن پیرمرد پیرزنای شصت ساله میان رانندگی فقط ...

نامزدم میگه باید بریم خیابون برونیم من میگم بدون گواهینامه نمیشه میگه ربطی نداره مربیم بگیری میبرتت خیابون ولی میترسم 

والا توی ایران با این فرهنگ مردامون حق داری ...

زن ببینن می خوان اذیتش کنن و کرم بریزن و تهش بگن بشین پشت ماشین لباسشویی!!

باید اول اعتماد به نفستو خیلی قوی کنی بعد جراتمندیت رو بعد بری سمت رانندگی !

منم از رانندگی میترسم ۶ ساله گواهینامه گرفتم ولی جمعا ۶ بار رانندگی نکردم متاسفانه خیلی استرسی ام و علاقه ای هم به رانندگی ندارم فقط بخاطر این گواهینامه گرفتم که خونواده نگن عرضه نداشتی

من الان 43 سالمه تو 24 سالگی گواهینامه گرفتم و خیلی رانندگی کردم و کیفمو بردم و همچنین دیگه منت کسی رو نکشیدم ولی الان کلا دیگه حسشو ندارم همش اسنپ زنگ میزنم الان اگه نری دیگه بعدا به درد نمیخوره تو جوونی باهاش حال میکنی