2777
2789
عنوان

از ثبت نام رانندگی و کلا از رانندگی فرار میکنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 60 پست
من آموزشگاه رانندگی کار میکردم خیالت راحت همه مثل تو هستن پیرمرد پیرزنای شصت ساله میان رانندگی فقط ...

استرس نداشتی موقع یاد دادن 

خیلی ترسناک با تازه کارها 😅

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق با اطرافیانته برو گواهی نامه بگیر رانندگی کن حتی یه پراید هم بهتر از پیاده بودنه... بابای منم همش ...

خیلی ترس دارم مامانم پیله کرده این ماه حقوق گرفتی میریم باهم ثبت نام کنیم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

عزیزم منم عاشق رانندگی بودم اما یکمی ترس داشتم چون بابام معتقد بود هر وقت رفتی گواهینامه گرفتی اونجا ...

حمایت میکنن ولی بغلش زخم زبونم میزنن😑😑نامزدمم حمایت میکنه من هرضشو ندارم

تازه ماشین مدل بالا باشه انگار بیشتر حرصی میشن

همون ... تازه فحش هم میدن انگار ارث بابای اونا بوده!

من خودم از نزدیک اینجور مردا رو دیدم که فقط منتظرن راننده یک خانم باشه تا دهنشونو باز کنن و شروع کنن چرت و پرت گفتن !

منم یه ذوقی داشتم رفتم ثبت نام الان یه هفته تا آیین نامه مونده واقعا ذوقم رفته و جاشو به ترس داده و اصلا دلم نمیخوا با بابام برم تمرین

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

چرا اینجوریم ما واقعا خیلی ناراحتم همه هم دانشگاهیام گواهی نامه دارن دخترعموهام

منم خواهرم زنداداشم جاری هام رانندگی میکنن ولی من فوبیا دارم ولی ازین موضوع ناراحت نیستم بیخیال بابا .... من ۱۷_۱۸ سالم بود یکم پیش داداشم یاد گرفتم رانندگیم بد هم نبود بعد ازدواج از رانندگی ترسیدم چون همسرم خیلی عشق سرعته و با سرعت بالا رانندگی میکنه جند بار هم تصادف کردیم برام تبدیل شده به یه فوبیا

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
عزیزم منم عاشق رانندگی بودم اما یکمی ترس داشتم چون بابام معتقد بود هر وقت رفتی گواهینامه گرفتی اونجا ...

راسته که اکثر زنها، یک دست نمیتونن  فرمون نگه دارن رانندگی کنن ؟

🔻یادداشت 🔻                                           آنهایی که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر"متاسفانه لذت بردن از زندگی رو یادمون ندادند  موقع کار به تفریح و استراحت فکر میکنیم و موقع استراحت به کار فکر می‌کنیم از گرما مینالیم و سرما فرار میکنیم در جمع از شلوغی کلافه میشیم و در خلوت از تنهایی بغض می‌کنیم تمام هفته منتظر رسیدن روز هستیم و آخر هفته هم بی حوصلگیمون تقصیر غروب جمعه است و بس ،همیشه در انتظار به پایان رسیدن روزهایی هستیم که بهترین روزهای زندگیمون هستند مدرسه دانشگاه کار حتی در سفر همواره به مقصد می‌اندیشیم بدون لذت از مسیر غافل از اینکه زندگی همون لحظاتی بود که می‌خواستیم بگذرم  . قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!                                                                                  

حمایت میکنن ولی بغلش زخم زبونم میزنن😑😑نامزدمم حمایت میکنه من هرضشو ندارم

خبه حداقل حمایت میکنن 

برا من همون حمایت هم نمیکنن اما خیلی ت سرم میکوبن 

اما منم همش تلاش میکنم بهتر بشم 

همین ک نامزدتون کنارتونه خودش کلی حتما برو یاد بگیر گلم

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅