2777
2789

من شنیدم وقتی که هواپیما میخواد سقوط کنه به خاطر اختلاف شدید فشار هوا که به وجود میاد و یه سری گازهای توی ماسک اکسیژن آدم توی حالت خلسه قرار میگیره و تا زمان سقوط هواپیما خیلی ترس حس نمیکنه بعدشم در کسری از ثانیه همه چی نابود میشه 

حالا مرگ دردناکی هست یا ن 

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

نمیدونم‌ ولی فکر کنم نه

اگه یکی اصلا دور و برت نمیپلکید و ازت متنفر بود،ناراحت نباش،چون مگس هیچ وقت گل رو انتخاب نمیکنه......  دوستان من بعضی وقتها با کامپیوتر میام تو سایت اگه دیدین اموجی نمیدم بخاطر همینه   ۱۱ و خورده ای ساله که ارمی هستم ولی تو همه تاپیکا نمیگم چون میدونم اینجا خیلی ها هستن که ارمی نیستن    ۲ سال و خورده ایه که یدونه از دایی هام اسمونی شده🥲😭اگه داری امضامو میخونی میشه براش یه فاتحه بفرستی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون لحظه که میخواد سقوط کنه اکثرا سکته میکنن و میمیرن پس دردی حس نمیکنن

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

نمی دونم، ولی قطعا بسیار ترسناک هست. دردناک هم احتمالا هست، چون قبل از سقوط، بعضی از مسافرها از صندلی جدا میشن و اسیب فيزيکي می بینند.‌

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
همون لحظه که میخواد سقوط کنه اکثرا سکته میکنن و میمیرن پس دردی حس نمیکنن

آره اینم من خیلی شنیدم انقدر اختلاف فشار زیاده رگ های مغز مسدود میشه سکته میکنی

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

آخ جون چه مرگ قشنگی

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

آره منم مرگ مورد علاقم رو انتخاب کردم فقط امیدوارم تو اوج خوشبختی نمیرم

دقیقااا

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚