2777
2789
عنوان

لطفا نظرات خودتون و بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 31 پست
اگه بخوام برا این چیزا ذهنم درگیر کنم که باید زندگیم تعطیل کنم بچسبم به شوهرم ببینم کجا میره و میاد ...

ببین اصلا این نیست که بگم کاری کنه هااا

کلا موقعیت ها برام اذیت کننده هستن

خب تو آسانسور واقعا قراره چی بشه؟ مجبوره دیگه نمیتونه از پله بره کهبحث اعتماد نیست به نظرم خودش باید ...

اتفاقا میگه با پله میرم

نمیگم چیزی بشه خب نمیخام مثلا چون فاصله ها نزدیکه کسی بهش بچسبه و ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخخخخخخ یعنی من بی درکم؟پیش خودم میگم رعایت اینچیزا کاری ندارهکلا شغلی هم ک با خانوم سر و کار داشته ...

وا

شما به نظر من وقت اضافه زیاد دارین 

برین سرکاری جایی 

اینهمه کنترل گری تهش بدبختیه 

همسرتونو عاجز و فراری میکنین 

تو جامعه ما هم خانم هم آقا در کنار هم هستن 

بنده خدا چکار کنن؟ 

با این افکار چرا ازدواج کردین 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

واشما به نظر من وقت اضافه زیاد دارین برین سرکاری جایی اینهمه کنترل گری تهش بدبختیه همسرتونو عاجز و ف ...

اتفاقا سر کار میرم 

ولی باور کن صبح تا شب ذهنم مشغوله سر این بحث ها

خب چاره چیه خواهرم من چکار کنم

یعنی واقعا مشکل از منه؟؟

اتفاقا سر کار میرم ولی باور کن صبح تا شب ذهنم مشغوله سر این بحث هاخب چاره چیه خواهرم من چکار کنمیعنی ...

بله مشکل از شماست 

خودتونو بذارین جای ایشون 

اگر هی بگن فلان همکارت آقاس چرا حرف زدی 

چرا نگاه کردی چرا از پله با مردا میری 

چرا تو خیابون مرد هست کلا 

انسان دیوانه میشه 🤦‍♀️

نمیشه که سیم خاردار بکشین دور همسرتون 

مردی که دنبال رفتارای... باشه تو تنهایی هم بالاخره کار خودشو میکنه 

مثل دیدن فیلم...... 

جنتلمن هم باشه تو سالن آرایشگاه زنانه انسانه بازم

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

ببین اصلا این نیست که بگم کاری کنه هاااکلا موقعیت ها برام اذیت کننده هستن

خب همین دیگه، وقتی موقعیت برات آزار دهندس خواه ناخواه یه اضطراب درونی هم داره 

من الان نصف همکارام آقا هستن، اگه همسرم بخواد در این مورد باهام حرف بزنه چه حسی بهم دست میده؟؟؟ واقعا حس خوبی نیست، الان شما ذین حس داری به همسرت میدی که همش داره بی اعتمادی نشون میده 

شاید شما اصلا منظورت این نباشه اما به هر حال این پیام منتقل میشه 

هم خودت داری آزار میدی، هم همسرت آزار میدی، هم یه سری انرژی منفی وارد زندگیت میکنی 

بله مشکل از شماست خودتونو بذارین جای ایشون اگر هی بگن فلان همکارت آقاس چرا حرف زدی چرا نگاه کردی چرا ...

خب این از مشکل که از منه

راه حل و میتونی کمکم کنی

چه رفتارایی داشته باشم و ...🫠

نه بحث نخ دادن و اینا نیست کهکلا موقعیت عادی و گفتم در نظر بگیرید

مردا رو خیلی مهم فرض نکن

اعتماد به نفسشون همینجوری زیاده

دیگه گیر بدی فکر میکنن خدان

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

خب این از مشکل که از منهراه حل و میتونی کمکم کنیچه رفتارایی داشته باشم و ...🫠

حساسیت نداشته باشین 

هر چه بیشتر گیر بدی طرف فکر میکنه چه خبره 

باید با متخصص صحبت کنین 

شکاکیت و بی اعتمادی باید ریشه ای حل بشه 

بیشتر خودتونو اذیت میکنین 

ترس از اتفاقات نیفتاده دارین 

اتفاقات که ممکنه هیچوقت نیفتن 

نه تنها در مورد خیانت و.... حساسیت