2777
2789
عنوان

لطفا نظرات خودتون و بگید

111 بازدید | 31 پست

سلام خانم های نی نی سایت🥰

انشاءالله که حالتون خوب باشه،ظهرتون بخیر.

در مورد چند موقعیت از شما نظر میخواستم:

۱)شوهرتون در دانشگاه درس میخونه و آسانسور ها مختلط هستن و همه سوار میشن و معمولا شلوغ و کیپ تا کیپ هست شما نظرتون چیه ،شوهرتون توی اون موقعیت آسانسور سوار شه معذب نیستید؟ دانشگاه آزاد هست.

2)اتوبوس شلوغ: وقتی یه دختری بیاد کنار شوهر شما بشینه (همون دخترای دانشگاه به احتمال زیاد)

3)کلا موقعیت هایی جنس مخالف خیلی به شوهرتون نزدیکه

ممنون میشم باهم راجع ب این موضوعات صحبت کنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توجه خاصی نشون نمیدم که الکی حساسش نکنم و فکر کنه ادم مهمیه

مردا هم ادم خاصی نیستن دخترا بخوان بهشون بچسبن

هرجا چیزی از شوهرتون دیدید بدونید 90 درصد اون مقصره و نخ داده

کسی بخواد کاری کنه میکنه

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

ببخشید خندم گرفت 😅

والا بشخصه برام کوچکترین اهمیتی نداره 

اتفاقا شغل همسرم با ارباب رجوع سر و کار دارن خب اغلب خانم هستن 

دست خودشون که نیست تو آسانسور یا اتوبوس و.. 

چقدر غیر قابل درک هستین 

بیخیال

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

کلی بگم اگه اون مرد مرد باشه کاری نمیکنه محل نمی‌ده ولی اگر نامرد باشه تو قفسشم کنی کار خودشو می‌کنه

عزیزم بحث من وا دادن نیستااا

فقط خوشم نمیاد از این موضوعات

شوهری که من انتخاب کنم اگه تو این موقعیت هاهم قرار بگیره وا نمیده شمارو نمیدونم

گلم بحث وا دادن و اینا نیست تو ذهنم

کلا دوست ندارم توی همچین موقعیت هایی قرار بگیره

خیرهیچکدوم از موارد و حتی صد ها برابر بدتر از این موارد هم نمیتونه باعث هرز رفتن همسرتون بشه “تا وقت ...

عزیزم اصلا بحث هرز رفتن نیستااا

مثلا اون میگه که مگه قراره چه اتفاقی بیفته, مثلا اگر خانومی کنارم داخل اتوبوس بشینه قراره من نگاهش کنم یا ...

یا مثلا اسانسور و میگه مگه قراره چی بشه

ولی اینم بگم به خاطر من رعایت میکنه ولی خب ناراحتم هست میگ تو ب من اعتماد نداری

اگه بخوام برا این چیزا ذهنم درگیر کنم که باید زندگیم تعطیل کنم بچسبم به شوهرم ببینم کجا میره و میاد 

از نظر من اگه همسرم قرار باشه قدر منو ندونه و دنبال این کارا باشه پس لیاقتم نداره و بهتره هر کی بره پی کارش 

توجه خاصی نشون نمیدم که الکی حساسش نکنم و فکر کنه ادم مهمیهمردا هم ادم خاصی نیستن دخترا بخوان بهشون ...

نه بحث نخ دادن و اینا نیست که

کلا موقعیت عادی و گفتم در نظر بگیرید 

عزیزم اصلا بحث هرز رفتن نیستااامثلا اون میگه که مگه قراره چه اتفاقی بیفته, مثلا اگر خانومی کنارم داخ ...

خب تو آسانسور واقعا قراره چی بشه؟ مجبوره دیگه نمیتونه از پله بره که

بحث اعتماد نیست به نظرم خودش باید رعایت کنه چه پیش شما چه بدون شما

ببخشید خندم گرفت 😅والا بشخصه برام کوچکترین اهمیتی نداره اتفاقا شغل همسرم با ارباب رجوع سر و کار دار ...

آخخخخخخ یعنی من بی درکم؟

پیش خودم میگم رعایت اینچیزا کاری نداره

کلا شغلی هم ک با خانوم سر و کار داشته باشه مخالفم

پس من باید چطوری واکنش داشته باشم و چه کاری انجام بدم؟