2777
2789
عنوان

بیاید بگین چه کنم با مامانم اینا😮‍💨

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 71 پست

پاتو بکن تو یه کفش برو سالن مطالعه 

اگر نشد هم کارا رو یه درمیون و بد انجام بده 

میگن بچه نگه دار  هر ده دقیقه ی بار زنگ بزن بگو اذیت میکنه ی بار زنگ بزن بگو بچه ها دعوا کردن همدیگه رو اسیب زدن 

خونه رو درست حسابی تمیز نکن

غذا میگن درس کن یا شور گن یا بی نمک 

وقتی هم میان خونه از اتاقت بیرون نرو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دلم میخواد بعد دانشگاه کلا ارتباطم رو باهاشون کم کنم طوری اصلا ندونن زندم یا مرده

کار درستی می‌کنی اینو از منی می‌شنویی که یه مدتی خیلی خوب بودن با همشون ولی خواهرانه بهت میگم با همشون قطع رابطه کن

که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊

پاتو بکن تو یه کفش برو سالن مطالعه اگر نشد هم کارا رو یه درمیون و بد انجام بده میگن بچه نگه دار هر ...

زنگ میزنم  و بهشون گفتم شاید از مهر بعد از ظهر ها برم کتابخونه بمونم چون اذیت میشم هم برا مهمونا هم سر و صدای خانواده خودم🩷

تو چطور این همـه جریان داری در من...؟!🪽✨️.         دختری از دل ایران زمین 🪽✨️.                                       شاعری گم نام در میان غزل های مولانا.                             تو شمس منی من خورشید پرستم🫀☀️.                         عاشق شعر های بانو فروغ✨️🕯                                   دلبسته صادق هدایت و دوستان🥲                                    عاشق کتاب ، صدای یار و موسیقی🪽                                       

کار درستی می‌کنی اینو از منی می‌شنویی که یه مدتی خیلی خوب بودن با همشون ولی خواهرانه بهت میگم با همش ...

اره میدونم خیلی ضربه دیدم ازشون حتی از کسایی که باهاشون خوب بودم و مثلا صمیمی بودیم خیلی چیزا پشتم گفتن تا حدی که دلم هیچکدومشون رو نمیخواد 

تو چطور این همـه جریان داری در من...؟!🪽✨️.         دختری از دل ایران زمین 🪽✨️.                                       شاعری گم نام در میان غزل های مولانا.                             تو شمس منی من خورشید پرستم🫀☀️.                         عاشق شعر های بانو فروغ✨️🕯                                   دلبسته صادق هدایت و دوستان🥲                                    عاشق کتاب ، صدای یار و موسیقی🪽                                       

اره میدونم خیلی ضربه دیدم ازشون حتی از کسایی که باهاشون خوب بودم و مثلا صمیمی بودیم خیلی چیزا پشتم گ ...

من دختر عمم صمیمی بودم و دختر خالم که اونا هم تو زرد و لاشی شدن بعد یه مدت

که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊

اره میدونم خیلی ضربه دیدم ازشون حتی از کسایی که باهاشون خوب بودم و مثلا صمیمی بودیم خیلی چیزا پشتم گ ...

خواهر، بنظرت شوهرم پشیمون میشه برگرده، یا دیگه هیچ وقت برنمیگرده؟ 

خواهر، بنظرت شوهرم پشیمون میشه برگرده، یا دیگه هیچ وقت برنمیگرده؟

به نظرم اره بر میگرده🩷

برو کتابخونه 

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. الان برای ساختن اون آینده به خودت بیشتر فکر کن.

قبل طلاق برمیگرده؟ یا بعدش پشیمون میشه؟

اره بر میگرده

منطقی صحبت کردم خودش میدونه میفهمه خیر سرش معلم کنکوره هی میگه بچه های مردم صبح تا شب سرشون تو کتاب ...

بگو خب تو نمیزاری وگرنه کجا بهتر از خونه خالی خودم 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

توروخدا فقط بخون و نزار کسی مانع پیشرفتت بشه 

چن سالته؟؟چه رشته ای میخوای بری؟؟

من الان ۳۴ سالمه حسرت همه چی به دلم مونده

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤