2777
2789

منم اینجوریم و واقعا فهمیدم و به عمق ماجرا پی بردم واقعا همین حوریه فرق بین تمیزی و نامرتبی رو نمی‌فهمیدم بیشتر تو این سایت یاد گرفتم که چجوری خانومانه به خودم برسم حتی مسایل بهداشتی شخصی ..‌باور کنید اون کاربر رایت می‌گفت اصلا اغراق نمی‌کرد منم اینجوریم دست خودم نیست من الان خیلی بهترم به لطف این سایت و تشر و رفتارهای زننده همسرم ولی بازم وقتایی که همسرم نیست روز از نو روزی از نو 

با ارزوی موفقیت و تمیزی براتون

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

منم اینطوریم😶

فقط 37 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن.. تیکر کنکور[💊🔬]🌱.دوست عزیز، کاری با کنکوری جماعت نداشته باشید اینا بدکافی روانین. الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم... به مو هم برسه، پاره هم بشه، من هی گره میزنم، هی گره میزنم، هی گره میزنم:)تا اینجا خوندی یه صلوات بفرست، انرژی مثبت بفرست و دعا کن قبول بشم تنها راه نجاتمه‌:(

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ویدیوهای خونه های نامرتب و کثیف رو توی یوتیوب می بینم

هیچ کدوم حالت نرمال نبود. افسردگی  ، adhd, یه چیزی هم هست احتکار hoarding dusorder...

حتما چیزهای دیگه هم هست مثل وسواس. خونه همه وسواسیها تمیز نیست

خلاصه تاپیک قفل بود بهش درخواست دوستی دادم که بهش بگم اول برن روانپزشک که انگار دیگه نیومده سایت

منم مثل بقیه مرتب نیستم چون سالها تنها زندگی کردم کسی نبوده چیزی ازش یاد بگیرم اما حداقل ظاهر تمیزه مثلا تو کابینت تو کمد اینا بهم ریزه ولی در ظاهر و از بیرون یهو یکی بیاد بدک نیست همینم حوصله ندارم از کار تو خونه خوشم نمیاد 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

حالا من سعی می کنم خودم با برنامه ریزی و نوشتن لیست کار مرتب نگه دارم.   یعنی خونه ام طوری مرتب و تمیزه که کسی متوجه نمی شه افسردگی دارم و دارو مصرف می کنم و تا حالا چقدر پیش مشاور رفتم 

یه حرفی آقا زد که واقعا قبول دارم.  غذای گرم درست کردن فقط برای سیر کردن شکم نیست یه دلیلی هست که کل خانواده کنار هم جمع بشن و احساس امنیت و صمیمیت کنند!

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!