2777
2789
عنوان

کسی تتو ابرو ریموو کرده

138 بازدید | 19 پست

خانوما کسی تتو ابروهاشو ریموو کرده؟ با مواد منظورمه، چون میگن لیزر رنگ بدی میمونه و تعداد جلساتش زیاده، کسی با مواد ریموو کرده؟ چقدر طول میکشه زخمش بریزه و کامل خوب بشه؟ ریموو تک جلسه ای منظورمه

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانمکم‌رنگ میشه ولی کامل کامل نمیره

عه چطور میگن میره که، خیلی سخت بود واسش زخمش تا خوب بشه؟

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
من میکرو ابرو هامو با دو حلسه لیزر پاک کردم به همه هم لیزر رو توصیه میکنم .عالیه

واقعا؟ عزیزم اگه دوست داشتی قبل و بعدش رو بذار میخوام انجام بدم، چه برندی بود لیزر و کدوم شهر

اتفاقا با مواد خوب نیست انجام بدی

چرا؟ گیج شدم بخدا ، اونایی که رفتن لیزر میگن خوب نیست رنگ پخش میشه بعضیا میگن مواد خوبه بعضیا میگن خوب نیست

چرا؟ گیج شدم بخدا ، اونایی که رفتن لیزر میگن خوب نیست رنگ پخش میشه بعضیا میگن مواد خوبه بعضیا میگن خ ...

من با لیزر رفتم عالی بود 

یکسال و نیم پیش 

جلسه ای ۲۰۰ تومن 

عکسها رو پاک کردم 

لطفا لایک نکنید .

نه نرفت البته مامان من ریموو کرد ی رنگ دیگه زد نه سخت نبود

اهان ، عزیزم میتونی بگی تقریبا چند درصد پاک شد؟ کمرنگ شد یا چی ، آسیب نرسید به پوستش؟

اهان ، عزیزم میتونی بگی تقریبا چند درصد پاک شد؟ کمرنگ شد یا چی ، آسیب نرسید به پوستش؟

با لیزر پاک پاک میشه انگار هیچ وقت تتو نکردی 

با مواد هم زخم میاره هم نمیره 

در ضمن ممکنه زخم بشه و گوشت اضافه بیاره

لطفا لایک نکنید .

من با لیزر رفتم عالی بود یکسال و نیم پیش جلسه ای ۲۰۰ تومن عکسها رو پاک کردم

اها درسته عزیزم ، جاش هم نمونده الان؟ موهای ابرو نسوخت و بعد رشد کرد؟ ببخشید زیاد سوال میپرسم 

۵۰ درصد کمرنگ شد نه آسیب نرسید

بازم خوبه 

ممنون گلم که جواب دادی، 

با لیزر پاک پاک میشه انگار هیچ وقت تتو نکردی با مواد هم زخم میاره هم نمیره در ضمن ممکنه زخم بشه و گو ...

درسته عزیزم ، چه خوی شاید شما دستگاهی که رفتی خیلی با کیفیت بوده ، یه خانمه اومده بود برا ریموو گفت قبلا لیزر رفتم چند جلسه رنگ کرمی و بدرنگی شده بود پوستش واسه همین ترسیدم