2777
2789
عنوان

خانمی که شاغله وظیفه ای برای تمیز کردن خونه نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 4687 بازدید | 266 پست
الهی شکر. متوجه شدم.خدا دختراتو برات حفظ کنه.

قربونت عزیزم خدا عزیز هاتو برات حفظ کنه😘

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

نظرت ربطی نداشت به نظر من من کلی گفتم.. کاری به تاپیک پربازدید ندارم

من کلی گفتم ربطی ب شاغل بودن نبودن نداره قرار نیس ک زن چون شاغل وقتی برا زندگی بچه خانواده نذاره 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بااینڪہ خانہ دارم ولے گاهے ازهمسر و پسرم ڪمڪ مےگیرم براے جاروبرقے یاشستن حمام یا نظافت حیاط

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
من و همسرم جفتمون شاغم پول خودم برای خودمه پول همسرمم برای خودمه خونه هم من تمیز نمیکنم این منطق منه ...

خوب شما کم کاری میکنین دیگه. همه مثل شما خوش شانس نیستن

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
خانوم‌تمیز نکنه پس کی تمیز کنه ،مگه مرد میتونه تمیز کاری انجام بده

همه کارها رو نه واقعا

اما من چیزی که الان بین اطرافیان خودمم می بینم همینه

کارهای خونه رو نمیشه گفت همه کارها رو آقا هم‌ انجام بده

ولی خودم بعضی کارها رو هیچوقت نکردم (صرفا چون دوست نداشتم مثلا یکیشون تمیز کردن تی (یا طی؟) بعد از تمیزکاری 😁 )

بعصی ها رو مناسبتی انجام دادم

بعضی کارها هم بیشتر با من بوده

همسرم هم همینطور .... کارهایی که من نمیکنم هم ایشون انجام میده 

خیلی کارها رو هم‌توی خونه مرد میتونه انجام بده .... یعنی شما هیچ کاری رو همسرتون توی خونه نمیکنه ؟! 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

انقدر بدم‌میاد میگن مرد باید "کمک" کنه. کمک چیه زندگی اونم‌هست پس اسمش کمک نیست کمک از سر لطفه. مرد وظیفشه مشارکت کنه، من و شوهرم هردو شاغلیم شغل شوهرم خیلی سختتر و پر استرس تر از منه، هردومون زیاد کار خونه نمیکنیم و نیرو خدماتی داریم ولی همسرم هم تو اشپزی مشارکت میکنه هم تو ظرف شستن و تو همه چیز مشارکت داره

رابطه هم با رضایت خانم انجام میشه و لذتش دوطرفه ست ... مگه خانم شاغل باشه یا خانه دار نوع رابطه و د ...

بله ولی این دیدگاهی که شما میگی زن خانه دار وظیفه نداره برای کار منزل ادامه ش اینه که وظیفه زن تمکین هست و برای من پذیرفته شده نیست!!یعنی در هر حال باید شوهرت رو راضی نگه داری!!بنظر من این یعنی برده جنسی بودن و اگه شما مخالف ادامه ش هستید از اون ور بوم افتادید که معتقدید زن کلا هیچ وظیفه ای نداره!!؛

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

دیگه این جوری هم نگین. شوهرش از صبح تا شب کار سنگین بیرون میکنه. اینجا وظیفه ی خانمه کارهای خونه رو ...

واقعان این خانوم بیشعور هستند  چون منطقش میگه خانومی ک تو خونه کار کنه حماله 

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

فرق داره عزیزم. شما وقتی متأهل باشی، همه کارتو خودت بکنی و طرف بشینه بخوره فقط، حرصت میگیره. باور کن ...

ببین وقتی یک نفر توخونه کار میکنه بیرونم کار میکنه حق این داره از اعضای اون خانواده بخواد فک کن اگه مرد علاوه بر تقسیم کار بخواد تربیت بچم به عهده بگیره تازه خودشم بخواد کانون خانوادا گرم کنه پس نقش زن چی باید بگه چون شاغلم؟ از نظر من این من چون شاغلم چ میخواد زن بگه چ مرد بهونس

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
ربطش اینه ادم زرنگ به کاراش میرسه

آره بابا

من دوتا فامیل پدری داشتم خونه یکی رفتیم مهمونی حالا خودش دعوت کرده بود سالاد داد مامانم درست کرد نیم ساعت بعد تازه با تذکر شوهرش رفت کتری اب کنه ناهار ساعت سه ظهر اونم نپخته

یکی دیگه هست میری خونه اش چند مدل سالاد و دسر میوه و چای حاضر غذا ک نگم