2777
2789

نصف این خانوم هایی که الان تو اون تاپیک دارن صحبت میکنن نه کتاب حقوق رو از نزدیک دیدن و قرآنم فقط طبق اون چیزی کع شنیدن و به نفعشونه اسمشو میارن وسط، من با اینکه خودمم خانومم و حقمع که تو زندگی حقوقی داشته باشم ولی بعضی قانون ها درست نیست

شما وقتی ازدواج میکتی ، اسمش روشه زندگی مشترک ، یعنی هر دو طرف وظایفی دارن و باید برای این زندگی تلاش کنن 

آقا یه جور خانومم یه جور ، آقا میره بیرون پول میاره واسه خانواده ، زنم میمونه خونه بچه هاشو بزرگ میکنه و کارای خونه رو انجام میده

خودتونم فرض کنید آقا بودین هنوزم با این حرفایی که میزنین موافق بودین ؟!!!

قرار نیست تو زندگی مشترک فقط ی نفر تلاش کنه اون دیگه زندگی مشترک نیست باید هر دو طرف بدون هیچ منتی زحمت بکشن تا اون زندگی ساخته شه

اگر این موضوع رو نمیخواین درک کنین و فکر میکنین چرته ، خب ازدواج نکنید و بچه دار نشین

اون بچه بچه ی شما دوتاس و خودتون باید بزرگش کنید ، آقا کع همش سر کاره وقتی هم میاد خونه خستس یا شب شده ، توی بعضی موردا اقایون میتونن کمک خانوما باشن در مورد بچه کوچیک 

پس وظیفه اون بچه با شماست

توفع ندارین که بچه خودش کارای خودشو بکنه یا دیگران بیان کارای بچه ی شما رو انجام بدن ؟!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند تا حالا زاییده 

یه زایمان و بارداری قیمتش چنده

میشه قیمت گذاشت 

میشه برا دنیا آوردن یه انسان قیمت داد

زن به اندازه کافی مسئولیت رو دوشش هست 

جامعه و قانون و قرآن هم به اندازه کافی از مرد حمایت کرده

نمیخواد شماها طرفدار مردها باشید

عشقم میدونم با منی. ولی من کتاب حقوق از نزدیک دیدم از بچگی یا روی میز مامانمه یا دستشه واسه آزمون وکالت میخونه الانم هروقت برم خونه شون رو میز کاره‌شه قرآنم توفیق پیدا کنم چند روز یه بار یه صفحه میخونم تحقیق هم میکنم در موردش🌝💗. خودتو اذیت کردی این همه تایپ کردی چون منظور منو اشتباه متوجه شدی باور کن من اصن حرفم اونی که هی میگی نیس دور سرت😂🤦🏻‍♀️💗. ولی بله صحبتای شما درسته. 

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

بسه بابا خیلی الکی نگودادگاه ها نشون میده چقدر حق به زن داده شده

خیلی الکی !

من توی متنم حرفی راجب دادگاه نزدم راجب مسائل و کارای توی خونه صحبت کردم عزیزم با دقت بخون

چند تا حالا زاییده یه زایمان و بارداری قیمتش چندهمیشه قیمت گذاشت میشه برا دنیا آوردن یه انسان قیمت د ...

😂😂😂واقعا و ربطی داره وای خدا چقدر بعضی ها بی منطقن خب اون فشار گرونی و تورم که روی مرد هست چی خدا خودش عدالت برقرار  کرده شما هم نگران حقوق خانم ها نباش 

چی شده مگه خب اکثرا همین هستن دیگه تازه بعضی خانما هم بیرون هم تو خونه کار میکنن 

اگه کسیم میگه من هیچ کاری نمیکنم الکی میگه مگه اینکه انقد پولدار باشن که خدمتکار کاراشون بکنه 

مهم نیست شرع و قانون چی میگه ۹۹ درصد آدما زندگیشون همینه مشارکتی 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
عشقم میدونم با منی. ولی من کتاب حقوق از نزدیک دیدم از بچگی یا روی میز مامانمه یا دستشه واسه آزمون وک ...

نه گلم فقط شما توی اون تاپیک نبودی منم نگفتم همشون با حقوق آشنایی ندارن ولی کلاً ما خانوما همیشه هرچیزی که به نفعمونه رو میشنویم چه درست چه غلط همه جا بیانش میکنیم برای همین منظورم به اونا بود 💕