2777
2789
عنوان

مردک عوضی گفته که مهریه تو باید ببخشی و بیای کلفتی مامان بابامو بکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 19 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنه بدون دخالت پدرش برگرده سر خونه زندگیش ولی مهرش رو‌نبخشه اگه خیلی دلش تنگ شده. بعضی مواقع خانواده ...

مشکل اینه اگر شرط اون مرد رو مبنی بر اینکه باید به مادر و پدرش برسه قبول کنه و ثبت بشه تا زمانی که زنده ان موظفه بهشون رسیدگی کنه اگر نکنه حتی مرده میتونه بره شکایت هم بکنه از زنش چون شرط رو امضا کرده گفته انجام میدم و راضیم

خانوادش خیلی سعی کردن آشتی شون بدن این دو سال مرده به هیچ جوری راضی نمیشد که زنه رو برگردونه هر کار ...

همون خواسته زنو در عمل انجام شده قرار بده

کلا قصدش این بوده زنه برگرده که هم بچه داری کنه مسئولیت  بچه هاش گردنش نیفته

هم خونه داریش رو کنه خونه براش همیشه تمیز و غذا آماده باشه هم کلفت و پرستار بلشه برای زندگیش پدر و مادرشم تر و خشک کنه مخ زنه رو بزنه که شرط رو امضا کنه

اگر امضا میکرد دیگه موظف بود مادر و پدر مرده رو نگه داره تروخشکشون کنه