2821
2789
عنوان

هیچکی خونمون نیس خیلی سکوت وخلوته

109 بازدید | 11 پست

بابام خو سرکاره

مامانم داداشام ی استان دیگ ان کلا ...

من تنهاخونه

نمیدونم چکارکنم هیچ وقت خونمون اینجوری توسکوت نبوده حالو درسته داداشام اذیت میکنن ولی خب صداشون ک نیس انگار ی چی کمه مامانم ک نیس انگار ی چی کمه 

ووووییییی 

ناهارم زرشک پلو درست کردم خوردم ولی تنهایی نمیچسبه  هیچی داداش کوچیکم نیس ازگلوم پایین نمیره دلمم براشون تنگه

شماچخبرناهار چ خوردید 

من ک میخام بخابم

کولر زدم بخابم دیگ کم کم عصرهم میخایم بریم خرید عقد

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بعضی وقتا خوبه سکوت 

آرامش میگیری 

منم تنهام پریودم هستم 

اعصاب ندارم💔🤦🏻‍♀️

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

شیرازی هستی؟🤗

اره عزبزم

ازکجافهمیدی

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

از طرز نوشتنت....(حالو،یه چی کمه،...) ❤️

جیگرت برم عزیزوم

حالا برعکس

من وقتی مامانم بابام میرن بیرون

بدون هیچ دلیل خاصی احساس سرخوشی زیاد میکنم😂

علاقه مندی هام : درس خوندن و فضای آکادمیک👩🏻🎓 زبان اسپانیولی 🇪🇸 شکرگزاری نوشتن🌸 کتاب خوندن📚 تست کردن غذای بین الملل و کافه های جدید با داداشم 🌮 ❤️دانشجوی رشته مشاوره خانواده❤️

من لوبیا پلو درست کردم اما دخترم نمیخوره میگه دمپخته تو یخچالو واسم گرم کن😬

راستش منم از لوبیا پلو بدوم میاد

همو دمپختو بهتره هنو

منم خسته شدم از صبح پای گازم وکاراخونه میکنم 

2825
2823
2791
2779
2792